• azerbaycan havayollari'nin low cost firmasidir. eylul 2017 gibi ucuslarina kisitli bir rotayla baslamislardir. ist-baku 30-40 dolar'a bilet satiyorlar. ucaklari embraer markadir.

    bilet fiyatlari ucuzdur ama bilet alirken ne aldiginiza dikkat etmenizde fayda var. zira el bagaji dahi yoktur bu fiyatin icinde. baya baya sirt cantasina falan bile 25 euro para isterler.

    online checkin yapmazsaniz bi 5 euro da ona bayilirsiniz havaalninda.

    kot-tshirt bi baku yapip geliyim diyorsaniz tercih edebilirsiniz. 50-60 dolara gider gelirsiniz *
  • azerbaycan havayollarının sözde düşük maliyetli iştiraki olan havayolu şirketi. son zamanlardaki fiyat artışları ile hizmet vermekten daha çok müşterinin cebindeki paraya gözünü dikmiş gibi geliyor.özellikle bakü havalimanındaki personelleri tam bir yobaz!
  • afedersin yarrak gibi firmadır. lan zaten 3 gündür baküde gezipte bir bok görememek sinir etmiş üstüne üstlük havalimanında checkin için sıraya girdiğimde tamı tamına uçağın kalkışına 1 saat 55 dakika kala bize ücretsiz checkin kapandı 15 manat ortalama 50 tl vereceksiniz kişi başı dendi. sikik bir bilet kağıdı parçasına son paramıda verip baküye lanet ederek terk ettim ülkeyi.

    not: bilet tek yön 500tl alındı 10kg bagaj hakkıyla

    sikerim böyle low cost firmayı hiçte ucuz değil thy kullansam daha iyidi
  • pegasusa hayır duası okutur. dikkatli bilet alın. euro 2020 esnasında buralar korkunç entry dolacak.

    özelden detay soran arkadaşlar için edit:
    bilet 76 dolar , bagaj alırsan 93 dolar olur ama o bagaj valizdir. kabin içine çanta sokmak istersen 113 dolar olur. adam koca valizi 17 dolara ittirdi yanımda sırt çantası sokamayacakmiyim dersin cevap sokacaksan 30 dolar daha vereceksin olur. online check-in yapmazsan 7 dolar daha sokar. uçaklar embraer 190 eski borajet uçakları. rahattır allah var. diğer kalan özellikler anadolujet ile aynı. tavsiyem bileti buta üstünden değil, azal üzerinden almak. %15 fazla verip hem kabin hem normal bagajı dahil edersin hem iade parkur değişimi%50 ceza ile yapılabilir. buta buna full paket almazsan izin vermez.
  • sadece sırt çantası ile gideceğim 10kg bagaj hakkı alsam yeterli olur mu?

    edit: olmuyormuş
  • 14 haziran saat 10:30 izmir-bakü seferine 10kg bagajlı bilet almayı planlıyorum. şu an fiyat 92 dolar.

    -euro 2020'nin iptalinden dolayı bilet iadesi alabilen var mı? maillere günlerdir cevap yok.
  • haziran ayı euro 2020 için olan biletlerimiz pandemiden dolayı iptal olmuştu fakat bilet ücretlerini alma umudumuz bu yıl için yok. normal uçuşlar başladıktan 2 ay sonra iletişime geçin diye mail geliyor e normal uçuşlarını da başlatmayı planlamıyorlar... bir çaresi var mıdır acaba? diğer tüm yurtdışı firmaları iadeleri yaptı tek iade yapmayan buta airways kaldı. aldığımıza pişman ettiler biletleri.
  • uzak durulmasi gereken firma. iptal ettikleri ucusun para iadesini 2 yildir yapmamistir.

    edit: yaptılar.
  • buraları okuyunca online check in yaptım ve 25 kg bagaj hakkı aldım.
hesabın var mı? giriş yap