• denediğim ve hiç hoşuma gitmeyen içecek. piyasadaki hemen hemen tüm sıcak çikolata ve içilebilir çikolataları denemiş biri olarak en kötüsünün cafe crown'ınki olduğunu rahatça söyleyebilirim. içerken çikolata tadından çok su tadı alıyorsunuz. tadı bana tam olarak, çay ocaklarında kullanılan ve büyük poşetlerde satılan oralet türevi sıcak kakaoları hatırlattı. sevmedim...
  • sıcak çikolatayla alakası olmayan karışım. geçen öyle bir iki tane alayım dedim. bu gün bi yudum içtim ki, midem bulandı.
    hazır paket pudinglerden yapsan tadı ondan daha iyi olur.
    ülker, sen normal çukulatanı yap gerisine karışma allasen..
  • başarısızlık örneği bir ürün. içtiğin en kötü sıcak çikolata. evde sıcak suya katıp içtiğim kakaodan bile kötü.
  • o an ki çikolata açlığıma aldanıp 3 paket aldığım şey. ben buna sıcak çikolata dersem çarpılırım, bu olsa olsa atanamamış puding olabilir. yani ocağa koyup karıştırsam eminim "melaba ben kalitesiz kakaolu pudingim" diye dillenir bu be. nestlenin sıcak çikolatasının değerini anladım.
    ne abartmışsın diyenlere de, yaşamadan bilemezsiniz derim. vallahi çok kötü ya :(
    bardağın dibine yapışan tortularını dakikalarca temizlemekse, paha biçilemez.
  • böyle kötü bir sıcak çikolata içmedim.
    kızıma ve bana aldım. geçen gün bir heves yaptık. tadı kötüydü ama yine de bitirdim. bitirdikten sonra bir mide bulantısı başladı tarifi imkansız.
    kızım bu arada dedi ki anne bunun tadını beğenmedim ben!
    içme kızım dedim, ben bi hata ettim bitirdim, dökelim seninkini..
    almayın, aldırmayın..
  • yalnızca varoş okullarındaki öğrencilerin yiyip içebileceği rezalet gıdalar vardır hani, yalnızca o okulların etrafındaki büfelerde satılır, bilen bilir. onları mumla aratır, öyle bi rezalet ürün. içtiğim açık ara en kötü içecek. tahminim skt'si geçmiş-iade çikolataları toz haline getirip biraz kimyasala bulayıp filan yapıyorlar. öyle kalitesiz kakao ve şekerle açıklanamaz çünkü bu mide bulandırıcı tat.
  • (bkz: nesquik)
hesabın var mı? giriş yap