• bir çılgınlık yapıp tekrar başladığım dizi.

    an itibariyle bitirmiş bulunmaktayım. son sezon, özellikle son bölümler 3 yıl önce olduğu gibi yine darmadağın etti. ilk 2 sezondaki havayı bir daha yakalayamamış olsa da nedense dexter ile birlikte en sevdiğiğim 2 diziden biri. galiba yabancı dizi furyasına ilk kapıldığım zamanlarda izlemiş olmamdan dolayı. ama buymore konulu bi spin-off sitcom falan çıksa direkt atlarım. şimdiden özledim lan. morgan'ın şapşallıklarını, casey'nin homurdanmasını, captain awesome'ın muhteşemliğini, ellie'nin gülen gözlerini, jeffster'ı, big mike'ı, bonus kafayı, alexei volkoff'u, chuck ve sarah'nın her şeyini. bi film çekin lan allahsızlar. ya da silin kafamızdan tekrar izleyelim.

    edit: hafif spoiler silindi.
  • çok güzeldi sonra gereksiz uzatıldı dolayısıyla değişik bitirelim dediler bence olmadı. finali dizinin karakterine yakışmadı. yine de severek izledim. zachary çok hoştun be!
  • bitti ya dün nasıl biter ulan bu dizi ama sonu bi garip ti sanki devamı gelecek gibi bitti. özledim şimdiden neden bittin ya sen
  • zihnimizden bazı kısımları sildirebileceğimiz bir teknoloji olsa (bkz: eternal sunshine of the spotless mind) (bir kerede yazmayı başardım) hiç düşünmeden tüm bölümlerini sildirmek isteyeceğim dizidir.

    çok kötü olduğu için mi ? asla, tam aksine yıllar geçse de "vick vick vale, vick vick viki vale" a kadar tüm detaylarını hala hatırladığımdan yeniden başlayamadığım için.

    leyla ile mecnun samimiyetini bulduğum, güldürürken hüzünlendiren, keşke bitmeseydi dediğim, vampirler kurtlar olmadan da ekrana bağlayan nadir dizilerdendi.

    kendime not : mutlaka izle, muhteşem dizi. (gün gelir de bölümleri beynimden sildirirsem diye.)
  • ...
  • düzenli aralıklarla özlemini çektiğim, durup durup bir daha başladığım dizi. ne kadar ezberlesem de yine de her seferinde eğleniyorum o sahnelerle (tabi ki, berbat sonunu, şöyle bir son sezonunu filan saymıyorum). ulan zachary levi; tipini yediğim, mimiklerine kurbağaan olduğum adam seni. bir de keşke hep arabada kalsaydın be.
  • neden bittin be ??? dedirtten tekrar tekrar izlenilse de sıkmayan (aceleye gelmiş son sezonu hariç. gerçi finalle toplamaya çalıştılar ama olsun) efsane dizidir. "chuck did you just flashed?" çok iyidir izlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir.
  • bir bu dizinin bir de fringe dizisinin özlemini duyuyorum. fringe bitince belki boşluk dolar diye supernatural'e başladım sonra da grimm'e ikisinde de bir noktadan sonra bitse de gitsek havasına giriyordum. ama chuck'ın yerine kimseyi bulamadım. bu dizi çok iyi değildi ama sıkmadan ilerlerdi keyifliydi benim için. şu aralar izombie'yi izliyorum hafiften o tadını yakaladım bölümler su gibi akıp gidiyor. sözlerimi şu şekilde bitiriyorum kimseyi görmedim ben senden daha güzel.
  • en çok özlemini duyduğum dizi. aksiyon ve komediyi bir arada sunan bu kadar güzel bir kadronun bir araya geldiği başka bir var mıdır bilemem. chuck bartowski adında çaylak bir cia ajanının tüm dünyada başından geçen maceralar anlatılır. 5 sezon sürmüş son sezon 12. bölümde final ile veda etmiştir. izleyin izlettirin özledik be seni (bkz: zachary levi) (bkz: yvonne strahovski)
    yıllar sonra gelen edit : 13.bölümde final yapmışlar, düzelten yazar arkadaşa teşekkürler
  • baya underrated bir sum 41 albümü. amerikan lise grubu diyip ezikleyip geçmemek lazım. şu albümden aldığım gazı çok az albümden alabilmişimdir.

    bir dinleyelim bakalım nasılmış diyenler için geliyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=rog8yl9kqo0

    bu arada albümün adının hikayesi de şuradan geliyor. sum 41 grubundaki arkadaşlarımız bir savaş belgeseli olan war child canadanın çekimleri için kongo'ya gidiyorlar. onlar oradayken çatışmalar devam ediyor. çatışma sesleri gittikçe bunların kaldığı otele yaklaşıyor, bombalar patlıyor. bunların otelde de birleşmiş milletler'den chuck isimli bir komutan da bulunuyor. otelde bulunanları topluyor, onları sakinleştiriyor. beraber hareket etmelerini sağlıyor. ardından bir yardım getiriyor ve herkesin sağ sağlim tahliyesini sağlıyor.

    grup ölüme ilk defa bu kadar yaklaştıklarını ve o coğrafyada olan biteni iliklerinde hissettiklerini belirtiyor. zaten bu albüm de diğerlerine nazaran daha olgun ve karamsar bir albüm olarak önplana çıkıyor. kongo'da chuck isimli komutanın yardımlarına karşılık da albümün ismini chuck koyuyorlar.
hesabın var mı? giriş yap