• sadik sendil in senaryosunu yazdigi bir televizyon filmi. basrollerinde tulug cizgen ve osman cavci nin oynadigi bu film akillarda osman cavci nin estapitipiti sozu ile yer etmistir.
  • abdulah sahin ve sümer tilmac tarafindan tekrar sahneye konulan tiyatro oyunu. abdullah sahin'in de rol aldigi oyunda, hayatinda ilk defa tiyatro oyununda yer alan aydan sener ve soner arica gibi sanatcilarin yani sira, ferdi akarnur gibi deneyimli tiyatrocular da bulunmaktadir.
  • eğlenmek amacıyla izlenmesi gereken bir tiyatro oyunu. ben izledim ve mutlu bir şekilde ayrıldım salondan. oyun sırasında salondaki seyiricilerle diyaloğa girilmesi izleyenleri oyunun içine çekti. kel biriyseniz ve bu oyuna gideceksiniz en ön koltukları tercih etmemeniz tavsiye edilir.

    oyunda zengin amcanın oğlunu canladıran oyuncunun üstün performansı takdire şayandı.

    aydan şener hala bu kadar güzel kalabilmeyi başarmasıyla herkesi kendisine imrendirdi doğrusu.
  • 1971 yapımı komedi filmi. sadri alışık, gazanfer özcan, mine mutlu, suna pekuysal.
  • osman cavcı'nın oynadığı 1994 yapımı olan filmi internetin altını üstüne getirmeme ve sayfalarca google search yapmama rağmen bulamadığım filmdir.
    üzerinden 22 yıl geçmiş bir film olmasına rağmen internette neden olmadığını da anlayamadım. hatta resim aratıyorum orada bile tek tük bir şeyler çıkıyor.
    filmi izleyebileceğim bir site varsa bilenler yeşillendirsin lütfen.
  • 1994 yapımı bir komedi filmi içinde ensest öğeler de barındırır
    --- spoiler ---

    filmde çılgın yengeyi oynayan kadın, zengin yobaz amcanın karısının bir zamanlar kaybettiği kardeşi çıkar. sonra bu çılgın yengeye adamın çocuğu aşık olur. ve filmde hatta şöyle bir replik de geçer.
    - ulan zeynel abidin biz şimdi senle bacanak mı olduk?
    +bacanak baba
    orda bulunan herkes kahkaha atar ve film böyle biter.
    --- spoiler ---
  • izlediğim en eğlenceli sadri alışık filmi.
hesabın var mı? giriş yap