• bir doğu perinçek kitabı. aradaki fark, bu örgüt işbaşındayken yazmıştı.

    http://urun.gittigidiyor.com/…9#product-information
  • http://www.odatv.com/…orgutunu-dogruladi-3012121200

    raporun "ciddi bulgu ve belgeler" bölümünde, çiller özel örgütü doğrulanıyor. mit, jitem, kontrgerilla ve ülkücü mafya işbirliği ile oluşturulan "özel büro"'nun, infazlardan, eroin kaçakçılığına, azerbaycan'da darbe girişiminden eşref bitlis ve behçet cantürk'ün öldürülmesine tüm suçların merkezinde olduğunu belirtiliyor. özel büro'nun abdullah çatlı ve alaaddin çakıcı'yı kullandığı da yer verilen "ciddi bulgu ve belgeler"den.”
  • doğal kızıl saçlı ve çilli kızları korumak için kurulmuş örgüt.
  • "çöö" diye örgütmü olur lan dedirten kısaltmaya sahip örgüt.

    çillerin, bütün hepsini idare ettiyse, şimdiki çoğu siyasetçiden daha taşaklı olduğunu gösteren örgüt.
  • daha çok bilinmesi, daha iyi incelenmesi ve anlaşılması gerken örgüt. türkiye'de hala yanlış giden birçok şeyin ana sorumlusu yapı. önemi anlaşılamamıştır hala...
  • bu konu hakkında herhangi bir kaynak bilen, duyan varsa yeşillendirebilir mi lütfen?
    birkaç kitaba denk geldim fakat yurtdışındayım ve buraya teslimat mümkün değil.

    şimdiden çok teşekkürler.
  • merdan yanardağ, erk acarer ve miyase ilknur gibi solcuların "ülkücü katil" veya "ülkücü mafya" diyerek saldırdıkları aslında bu örgüttür. ama onlar bu gerçeklik yerine ideolojik kalıpların dışına çıkamayıp ülkücülere, turan'a, türklüğe sataşmaya devam ediyor. nasıl ki kumpas dahi olsa, ülke tarihine geçen bir davaya kasıtlı olarak "ergenekon" adı yakıştırılmışsa, bugün de dyp - çiller merkezli suç örgütü "ülkücü" şeklinde adlandırılmaktadır.

    çiller'in yakın mesai arkadaşı meral akşener bu tezvirata karşı neden suskundur?

    (bkz: #123395099)

    (bkz: #123648078)

    (bkz: #123841516)
  • içinde ''vallahi turanı kuracağız'' diyen figürler olduğu için doğal olarak ülkücü yapılanma olarak adlandırılması gereken örgüttür.

    fetullah'tan, çakıcı'ya kadar sayılan isimlerin hepsi komünizmle mücadele derneklerinin faaliyet sahasından gelen kişiler olduğu için bunları troçkist olarak adlandırmak mümkün değil sayın ülkücü arkadaşlarım.

    atilla peker'in itiraflarında yer alanlar bile genel tabloyu görmek için yeterli. önüne geleni şucu bucu terörist diye yaftalayıp katleden adamlar ''vallahi de billahi de turanı kuracağız'' derse, bunları stalinist diye mi adlandırmamız gerekiyor? anlamadım.
  • türkiye'deki her karanlık olayı, kirli iliskiyi ve komplo teorisini çiller üzerine yıkmak amaçlı bir mesut yılmaz projesi. çiller-yılmaz rekabetinin had safhada oldugu dönem meydanlarda "aydınlıga çıkaracagız" diye anap'ın propaganda malzemesi yapılmıs, çiller'in iktidar olma sansı azaldıgı vakit gündemden düsüp unutulmustur.
hesabın var mı? giriş yap