• evlenme aşamasında içine düştüğüm ve pek sevgili sözlük yazarlarından tavsiye beklediğim açmaz.

    26 yaşındayım. 3 yıl önce mezun oldum. üniversite son sınıfta tanıştığım şimdilerde beyin cerrahisinde asistanlık yapan bir çocuk ile atandığım ilin en zengin esnaflarından bir pidecinin oğlundan hemen hemen aynı zamanlarda evlenme teklifi aldım. pideci çocuk çok zengin, 6 pide dükkanı 10’dan fazla evi var, arabası bmw ama üniversiteyi bitirememiş. yakışıklı sayılır ve çok da boş beleş bir adam değil. cerrahi asistanı ise hakikaten yakışıklı, zevk sahibi ama daha doğru düzgün para kazanmıyor. ayda 9 bin ancak eline geçiyor onun da zaten bir kısmını ailesine gönderiyor. iyi para kazanmasına dediğine göre 10-15 yıl var.

    şimdi samimiyetimle sorum şu, yakışıklı fakat az kazanan entelektüel beyin cerrahı mı yoksa çirkin olmayan zengin fakat üniversite bile bitirememiş bana çok aşık pideci mi? siz olsanız kimi seçerdiniz?

    cerrahı seçersem bir 4-5 yıl daha ankara’da yaşarım, sonra 2-3 yıl doğu hizmeti için atanırım. eğer pideciyi seçersem ömür boyu ****’te kalmak zorundayım gibi. adamın 6 dükkanı da burada çünkü.

    not: pideci yalan değilse ayda 40 binden fazla kazanıyorum dedi.

    anket: https://www.strawpoll.me/18345384

    edit: bir arkadaş sormuş adam sadece pide mi yapıyor diye, bildiğim kadarıyla ızgara çeşitleri de var ama asıl ünü etli pide de yapmış. neden sordular bilmiyorum ama cevap vereyim dedim.
  • doktorla evlen pidecinin metresi ol.
  • ben pideciden yana vereyimde oyumu tarafım belli olsun.
  • 9 bin lira para mi lan, yazik harbiden doktorlara eger gercekten bu kadar kazaniyorlarsa.
  • cerrah hertürlü iş sahibi olur. pideci esnaf adam.
  • besbelli ki sevgi yok, aşk yok. eee daha ne bekliyorsun zaman ki? pideciyi biri kapmadan kaçırma işte. zaten pideciye doğru kaymışsın o belli de, kendini rahatlatmak için soruyorsun. git hadi git kimse ayıplamaz. git ki, doktora da yazık etme.
  • “ayda ancak 9 bin eline geciyor”
    3 yillik ogretmenin çıtasına bak.
  • müzik öğretmeni olduğunu iddia eden ama geçmiş entrylerine bakıldığında doktor olduğu anlaşılan yazarın açtığı başlık. millet ne cigaralar içiyo lan.
  • (bkz: ekşi sözlük'te zeki troll olmaması)

    not: profil fotoğrafındaki pideci mi doktor mu acep?
hesabın var mı? giriş yap