• gecenin 03:30'unda götümü yusuf yusuf yusuflatmış filmdir. ulan sabah şimdi okul var gelde uyu. taş gibi dikildim burada entry giriyorum. çişim de var kapıdan çıkıp çiş yapmaya üşeniyorum arkadaş. kendimi bildim bileli ve benim de küçükken yaşadığım bazı deneyimler sonucu böyle şeyler beni tırstırır ve bilinçaltıma çok feci şekilde oynarlar. şimdi sırf bu film yüzünden önümüzdeki aylarda, bazı geceler yine böyle uzaylı temalı kabuslar göreceğim hay aklımı sikeydim de izlemeseydim bu filmi diyorum ama nedense bu alana da acayip ilgi duyduğumdan dolayı bünyeyi böyle şeyleri izlememesi için dizginleyemiyorum. her neyse ama bu griler hakkında çok güzel tespitlerde bulunuyor film. özellikle filmin sonuna doğru acayip bir şekilde tempo yakalıyor film ve aynın şuradaki kız gibi, ağzı açık şekilde ve bedenin kaskatı kesilmiş bir biçimde izliyor insan o son dakikaları. zaten hava sıcak ve normalde terleme yapmayan bünyemde bile boncuk bocuk terlerin akmasına sebebiyet vermiş filmdir. ama bu griler çok ayıp ediyor. hep bu amerikalılar ve meksikalıları ziyaret ediyorlar. eğer denek hayvanıysak bizde hayvanız canım. gelin bizi de izleyin. oturun gelin bir kahvemizi için. bilemedin gel benim vücuduma dövme yap. implant felan koycaksan da gel meme uçlarıma koy. vallaha uyuz oluyorum bu vakaların hep canım türkiyemin dışında vuku bulmasına.

    kısacası bomba gibi uzaylı ve korku temalı, insanı gerim gerim geren şahane bir filmdir. imdb puanı şu an 6,2 ama benden rahat yedinin üstünü alır. yani puana bakıpta burun çevirmeyin filme. paranormal aktivitinin ilk serisi gibi en azından güzel bir gerilim filmi arıyorsanız bir bakın derim bu filme hatta ve hatta benim gibi gecenin bir yarısı, evde yalnız başına, kendinizi odaya kapatıp izlerseniz işte o zaman filmden alınan zevk dört misline çıkacaktır.

    --- spoiler ---

    filmin sonundaki asıl kaçırılan kişinin sam değil de büyük oğlanın olması güzel bir ayrıntı olmuş. gerçi babası yatağa yatıp çocuğun hasta olduğunu söylediği zaman demiştim aha yoksa bu çocuk gidici olmasın diye. o yüzden bu ayrıntı da güzel bir ayrıntı.

    --- spoiler ---
  • insidious ve signs filmlerini karıştırsan ancak bu kadar olur. hangisini tercih edersin deseler insidious derim. ama bu da güzel. tırstım piçler.
  • 10 tl karşılığı sinemada izlediğim -bana göre- düşük kaliteli film.

    notum: 5/10
  • an itibariyle izleyip bitirdiğim film. uzaylılardan korkmadığım için ve aa bi yerde kesin birşey çıkcak mantığıyla izlediğimden film beni pek yusuflatmadı. sonlarına doğru heyecan arttırıyor. ilginç güzel bir film tavsiye ederim kesinlikle zaman kaybı değil.
    --- spoiler ---

    filmin sonlarına doğru jesse 'nin ailesinin yanından ayrılıp birden annesinin satmaya çalıştığı eve (ışınladı mı denir artık bilemiyorum :) ) gittinde kanları , ardından o arkadaşını falan görünce kesin yaşananların hepsi rüya çıkcak diye kendi çapımda sinir oldum çok şükür filmin sonunu rüya gibi saçma bir nedene bağlamamışlar.
    --- spoiler ---

    güzel bir konusu var bence seriye bağlanabiitesi olan bir film.
  • paranormal activity 'nin yönetmeninden olmayan sadece aynı prodüktör tarafından finanse edilen film. bu aralar iyi korku filmi bulmak epey zor ama bu film ciddi ciddi gerdi beni. gayet başarılı buldum.
    imdb puanı an itibariyle 6.2 ama daha iyisini hak ediyor. benim notum 7.5/10
  • uzun zamandır beğenerek izleyemediğim rutin korku filmlerinden sonra, korku filmi özlemimi gidermiştir.
    ayrıca filmin sonu; ikinci serisi gelecek gibi bir izlenim bıraktı bende.
  • mutlaka uzak durulması gereken, klişelerle doly holywood filmlerinden biri. uzak durun.
  • gerilim duygusunu başından sonuna kadar vermesine rağmen izlerken sıradan bir amerikan ailesinin yaşadığı ekonomik güçlükleri anlatan bir drama filmi mi, yoksa uzaylılarla alakalı bir bilim kurgu filmi mi olduğuna pek karar veremeyen ortaya karışık tarzda ilginç bir film. senaryoya bir gencin ergenlik sancılarını bile sokmayı başarabilmişler. filmde genel olarak bir odak sorunu var ancak bunun dışında başından sonuna kadar sıkmadan izletiyor. ayrıca oyuncular da iyi iş çıkarmış. film sitelerindeki düşük puanlara aldırmayın.
  • bu filmin nasıl beğenildiğini düşündüğüm ve kendimi sorguladıgım film.
    --- spoiler ---

    anlamadım yani gerçekten uzaylılar evet bu konuda er bir abimiz mevcut evi tabiki de yıllarca yaptığı incelemelerle dolu. paranormal 2' nin uzaylı versiyou aynı al işte. insanı gerizekalı yerine koyan bir son. filmin sonunda hızlı bir şekilde büyük oğlanın seçilmesindeki sebep slayt şeklinde insanların gözünün önünden geçiriliyor " bak dostum olay bu en başından beridir bunu anlatmaya çalıştım sen anlamadın " der gibiydi. ben bu yönetmenin geçmişini sorgularım. uzaylılar geliyor evin önüne park ediyor camlar pencereler havada kimse duymuyor görmüyor aileye deli deniyor. neyse daha fazla kusamicam bu filme zaman kaybı kesinlikle.

    --- spoiler ---
  • korku/gerilim öğelerini gereğinden fazla göze sokmayarak doğru yapmış film. gerilimi çok iyi verdiğini düşünüyorum. türünün iyi örneklerinden.
hesabın var mı? giriş yap