• kendisi her iki oyun boyunca bizden bildiklerini esirgememekte fakat aynı zamanda araştırmaya da yönlendirmektedir. bunun yanında çok da alçak gönüllü bir abimizdir. işte kendisine hayran olunmasına sebep olan qoutelardan bir seçki.

    -hello my friend. stay a while and listen.

    -while you are venturing deeper into the labyrinth you may find tomes of great knowledge hidden there. read them carefully for they can tell you things that even i cannot.

    -i know of many myths and legends that may contain answers to questions that may arise in your journeys into the labyrinth. if you come across challenges and questions to which you seek knowledge, seek me out and i will tell you what i can.

    -there is something about fara that troubles me. her manner is strange for a lonely desert-maid.

    -i have spent decades trying to understand the forces at work in this world. but, in the face of all that is transpiring, i realize how meager my knowledge is. i will be of assistance where i can, my friend.

    edit: anlam kayması.
  • michael gough tarafından seslendirilmiştir.
  • nam-ı diğer "hacı amca"
  • nam-ı diğer "aydentifaycı amca"
  • bayramda gidip elini öpmek istediğim amca. o güzel sesiyle bir '' goood to see you ! '' desin yeter. kent şeker reklamlarında oynatsa bence deli gibi satar. hem gidenler hayır duası alır, hem de de beleşe identify eder malları. dönerken de gider bi akara ile konuşursunuz mananız falan dolar. sen sağ ben selamet.
  • diablo ii'nin act iii'ünde "lan essen's tome" görevini yaparken her işi alkorla konuşup yaptığımızdan, sanki deckard cain'den bir şey saklarmış gibi bir hal oluyor. o yüzden utanıyorum, koşa koşa geçiyorum deckard'ın yanından -görmesin de bir an önce vereyim şu tome'u alkor'a ve travincal'a doğru yollanayım diye. adam nasıl bir baskı kurduysa üstümde, sikerim, sanki diablo'yu baal'ı bu ibne öldürüyor, sensiz de bulurum lan yolumu ben.
  • archangel tyrael'la dedikodu* yaparken tyrael, cain için " burada evinden çok uzaklarda o, son horadrimin buralarda perişan olmasına izin verme." gibi bir cümle sarfeder. insan o an üzülür cain için.
  • her ne kadar son zamanlarda kendini unutturdu desede hindistanda ortaya çıkıp biz sevdiklerini mutlu etmiş şahıstı
    http://www.youtube.com/watch?v=oarcjgmggfy
    p.s. adam ciddi gibi geldi bilemiyorum ama kafa buluyorsa da şaşırmam
    edit: deckard, choi bunge ve yalnux'un uyarısı üzerine; video'daki şahıs yetmis yıldır hicbirsey yemeyen adammış. haberi bilmeme ragmen bu muhterem zatın neye benzediğini bilmediğim için gerçek olabiler mi diye düşünmediğim sanılmasın pekala da düşündüm. kendini pokemon sanıp camdan atan çocukların çağındayız netekim...
  • çok ağır yavşaktır, üzgünüm. tristram'a gidersin sırf bu adamı kurtarmaya, tüm olayın budur. o kadar savaş, adam tepiklemeden sonra dayı çıkar kafesten, açar portalı ve gider. lan beni niye almıyorsun yanına diye düşünemezsin bile. üstüne asıl soru kurcalar kafayı. madem bu dayı böyle rahat portal açabiliyor, neden kafesteyken açmadı acaba, bizi mi sikiyor yoksa?
hesabın var mı? giriş yap