• deli mi ne'nin atladığı yerdeki güvenlik görevlilerinin sertifikaları iptal edilecekmiş bir zırzop yüzünden kaç ailenin huzuru kaçacak
    yazık!

    edit:kendini bilmezin biri yüzünden bu devirde işsiz kalacaklar siz hala nasıl başlığın tersini söyleriz uğraşındasınız
    https://mobile.twitter.com/…161984565268926464?s=20
  • show tv'e ilk dava açtığı videosunda kazandığım bütün parayı sokak hayvanlarına harcıycam dedikten sonra, davayı kazanıp aldığı parayla kendine ofis açıp sözde işe ihtiyacı olanlara iş vereceğini beyan etdikten sonra, samimiyetine güvenmemiştim. olacağı buydu ayıp etti.
  • bu adam olmaz başka bir adam olur farketmez, ağızlarını ayırıp maç izlemek yerine görevlerini yapsalar da bu hirbo girmeden tokat manyağı yapsalardı. amacına da ulaşamamış ülke rezil de olmamış olurdu.
  • koruma ve güvenlik sağlama görevlerini yerine getirememiş insanların, bu işe yeterli olduklarına dair sertifikalarının ellerinden alınması durumu.
    deli mi ne adlı akılsız üzerinden düşünülmemesi gereken, durumun asıl vehametini anlamaya çalışarak değerlendirilmesi gereken olaydır.
  • o stewardlardan biri olsam bu amk oğlunun ağzına ağzına vururdum.

    izlenme - tıklanma - 5 tane daha tek haneli ıq sahibi abone kasıcam diye götünüzü siktiriceksiniz canlı yayında az kaldı.

    kanalını manalını neyi varsa spamlayın kapattırın aq. ülkede biraz takip edilen, maddi getiriler ile hareket alanına kavuşan, bu hareket alanıyla da gereksiz bir özgüven seviyesine ulaşan ne kadar terliksi hayvan varsa türk youtuber. (bi 10 - 15 i hariç, örn: barış özcan, eray karakuzu ...)

    şaklabanlıkla aptallıklarla otla bokla 7+ kitleyi topla altına, bilmem kaç milyona ulaş, sonra sahaya mı atlamak istersin şarkı mı yapmak istersin rapçi mi olmak istersin senin tercihin. mecrada bi kötülük yok, malesef her zamanki gibi bizim ülkemizdeki versiyon bok.

    delimine, çok ciddi yazıyorum bunu aga; bir de milli sporcuymuşsun, (eğer doğruysa) ekmeğini kaybetmelerine neden olduğun insanların vebali üzerine olsun. inşallah bi köşede yüzünle götünün yerini değiştirirler kardeş.

    bu mecradan para kazanıp kendini ilah zanneden ne kadar şaklaban youtuber vb. at yarraa varsa hepsinin tek tek itinayla anasını sikeyim.

    saygılarımla.
  • "başlatmayın insanların ekmeğinden" diye başlatan durum.
    duyan da güvenlik görevlileri o anda stadyumun altına yerleştirilmiş nükleer bombayı etkisiz hale getiriyorlardı sanacak.
    şefleri de meslekten men edilsin. bu kovulmalar emsal teşkil etsin, görevini yapmayan herkes işinden atılsın. hiçbir hatanın bahanesi "zaten kim işini doğru düzgün yapıyor ki" olamaz. ama az ama çok: güveniliyorsun, para alıyorsun, işinin hakkını vereceksin.
    bana uyar; götü yemeyen "prifisyinil"ler buyursun.
  • orada oraya giren bu mal değneği youtuber değil de elinde bıçakla, silahla, bomba ile giden bir terörist olsaydı nasil bir sonuç dogardi?

    işte bu potansiyel tehlikeleri durdurmalari için maaş verilen görevlilerin yaşayacağı durumdur.

    ben olsam ben de aynini yapardım. daha bir youtuber'i durduramayan, fark edemeyen adam teröristi hiç fark edemez.

    bundan sonraki işlerinde işlerini iyi yapmayı öğrenirler umarım..
  • oradaki güvenliklerin sadece 2 saat maçta durduğunu sanan yazar beyanı adamlar 12 saattir orda anlık dikkatsizlik yaşamaları çok doğal
hesabın var mı? giriş yap