• ailesi şanlıurfalı olan ve sv meppen forması giyen 23 yaşındaki forvet. bu yıl almanya 3. ligi'nde çıktığı 19 maçta 12 gol, 10 asist istatistiği ile oynuyor.
  • bu yıl transfer olduğu union saint-gilloise formasıyla çıktığı 21 maçta 15 gol atıp 3 asist yaparak takımının 48 yıl aradan sonra birinci lige çıkmasına katkı sağlayan forvet.
  • notumuzu alalım, bu adam tr'ye gelip iş yapar.
    hele ki yerli zorunluluğu varken gelmeme ihtimali yok bu forvetsizlikte...
    keşke bjk'ye gelse, merih demiral'ın forvet versiyonuna benziyor. güven'den umduğumuzu bulamadık, belki bundan buluruz.
  • 96 doğumlu golcü. pivot santrfor olmamasına rağmen fizikli ve bir o kadar da son vuruşu iyi. bu sene hem takımı için hem de kendi için fark yaratacağına inandığım gurbetçi. sakatlık problemi yaşamazsa gol krallığında ilk 3'e gireceğine eminim. inş sene sonunda edit'leyerek gol krallığındaki yerini de yazarım.
    undaaaaaav undd zieeeeeeeeel!!!
  • herkese merhabalar.

    geçen sezon belçika 2. ligi'ni izlerken denk geldiğim, deniz adını duyunca araştırmalara başladığım, güçlü, son vuruşu iyi forvet oyuncusu deniz undav ile ilgili analizimi okumak isteyenler buyursun.

    deniz, urfalı, 96 doğumlu. yaşı çok genç değil ama alt liglerde epey süre geçirdiği için ilk 1. lig deneyimini bu sene yaşıyor. 1.78 boyundaki oyuncu, belçika ligi'nde gilloise'te oynuyor. takımında ikinci sezonu, ki geçen sene takımını alt ligden çıkarmış. geçen sezon alt ligde, takımdaki diğer forvet dante vanzeir 19 gol atmış. deniz ise 17 gol atarak gol krallığında 3. sırayı almış. bu arada gol krallığındaki 19 gol atan bir diğer futbolcu mikautadze, seresien'den ligue 1'e metz'e transfer olmuş. bu neden önemli? belçika 2. ligi'nin potansiyelini görmemiz adına önemli. bu arada deniz'in takım arkadaşı vanzeir, geçen sezon 7 de asist yapmış. o da 98 doğumlu ve takip etmeye değer bir oyuncu.

    deniz, belçika ligi'nde ilk maçına 3 hafta önce anderlecht karşısında çıktı. o'nun için müthiş bir kendini test etme imkanıydı. lige yeni çıkmış gilloise, anderlecht'i deplasmanda 1-3 yendi ve deniz 2 gol attı. o maçı 90 dakika izledim ve golleri dışında da pozisyonlara girdi. öncelikle şunu söyleyeyim, alan bilgisi inanılmaz iyi. almanya alt yapısını dibine kadar hissediyorsunuz. duracağı yeri çok iyi biliyor. attığı gollerde, top sürmesine gerek kalmadan, hep gol noktalarında topla buluşuyor. boyu çok uzun değil ama kafa topu için gelen ortalarda da hep doğru yerde ve kendini boşa çıkarıyor. ligin ilk 3 maçı sonunda gilloise lider, deniz ise gol krallığında 4 golle ikinci sırada. lige harika bir giriş yaptı. gol krallığında da frey 6 golle lider. 5'ini tek maçta attı. o da efsane bir giriş yaptı.

    deniz, çok hızlı bir oyuncu değil ama patlama gücü yüksek. fiziği güçlü ve ikili mücadelede kolay kolay yıkılmıyor. santrafor ve forvet oynayabilen, çift forvete yatkın, first touch oynamayı seven bir oyuncu. alan bilgisi iyi oyuncular da ligimizde harika işler yapabiliyor. örnek, larin, atiba, josef.

    geçen sene istatistiklerine bakacak olursak; 23'ü ilk onbir olmak üzere 26 maça çıkmış ve maç başına 78 dakika sahada kalmış. 90 dakika başına 3.3 şut çekmiş ve bu şutların 17'sini gole çevirmiş. gayet başarılı bir istatistik. maç başına 21 başarılı pas istatistiği ile oynamış ve %78 başarı oranı tutturmuş. pas sayısı ve oranı düşük çünkü dediğim gibi kendisi first touch olarak da oynadığı için, koşular yapan, topla az buluşan ve buluştuğunda da gole giden bir oyuncu rolünde oynamış. vanzeir ile çift forvet oynadıkları için öne gelen topları paylaşmışlar. maç başına 1 ofsayt, 4 adam geçme gibi istatistikleri de mevcut. ortalamanın üzerinde bir oyun oynamış ve türkiye ligine de çok yatkın özellikler göstermiş.

    deniz, çok büyük bir patlama yapamayabilir ama eminim ülkemizde iyi sayılara ulaşabilir. potansiyeli epey yüksek bir oyuncu. yine dediğim gibi 25 yaşında olmasına takılmayın, kariyerini alt liglerde geçirmiş. bu sezon başı ligimize gelmezse seneye belçika'nın iyi takımlarından birine ya da fransa ligi'ne gitme ihtimali yüksek. şimdiden 3 maçta 4 golü var, bu sebeple maliyeti de yükselecektir.

    özellikle batshuayi, willian jose ve luuk de jong tarzı bir santrafor bakan beşiktaşımız için ikinci forvet olarak gayet uygun bir oyuncu. hem yedekleyecek, hem türk statüsünde olabilecek deniz, hem de çift forvete uygun.

    ilgimi çeken bu oyuncuyu sizinle paylaşmak istedim.
    okuyan herkese teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.
  • gassaray ile anlasan futbolcu. kaynak
  • rez edelim belki değerlenir dediğim topçudur
  • geçen sene 1. lige çıkan takımını taşıyan türk asıllı forvet. son 3 senede 79 maçın 70'ine ilk 11'de başlamış 46 gol 21 asist yaparak, bir hayli iyi ortalamalar yakalamış.
  • belçika ligi'nde şu sıralar çılgın atmakta olan forvet. belçika liginde son 9 maçta 9 gol 7 asist gibi tsigalko vari bir istatistiği var
  • belçika ligi'nde 14 maçta 10 gol, 8 asisti varken bu akşam da 3 gol 1 asist yapıp 15 maçta 13 gol 9 asiste ulaşmış. takımı da lig lideri. hiç izlemedim çocuğu ama müthiş rakamlar bunlar. artık milli takıma alalım da kapmasın almanya belçika. belki tek sezonluk performansdır ama nolur nolmaz denemek lazım.
hesabın var mı? giriş yap