• komedyen, seslendirmen, senarist, editör, animatör

    süngerbob ta o karakterlerdeki duygu durumlarını muhteşem bir şekilde yüzlerine yansıtan sanatçı.
    zaten beni güldüren şeyde bu yüz ifadeleri

    sadece bir karakterden ufak bir ornek;

    yengeç lokantasında herzaman ki günlerden biri yaşanmaktadır. squidward müşterilere yengeç burger verir fakat birşeyden şikayetçidir. squidward yengeç burgerden nefret ediyor, müşterilerin böyle iğrenç bir yiyeceği nasıl yediklerini söylenirken bunu sünger bob duyuyor. sünger bob yengeç burger sevilmezmi diye squidward'a söyleniyor.

    squidward yengeç burgeri sevmiyorum varmı ötesi diyor, müşteriler ve sünger bob hep birlikte 'yengeç burgeri sevmeyenler onun hiç tadına bakmamış olanlardır' derler.

    squidward yengeç burger yemediğini sünger boba itiraf eder. sünger bob buna çok şaşırır ve squidward'a tek bir ısırık yengeç burger yedirmek için uğraşır.

    sünger bob amacına ulaşır, squidward'a bir ısırık attırır. ama squidward yengeç burgeri sevmediğini yineler. aslında yengeç burgeri çok sevmiştir hayatında böyle bir tadı nasıl kaçırdığı için kendisine iç bir sesle çok kızar ama sünger bob'a söylemez. sünger bob'a rezil olmamak için sevdiği halde sevmiyor havası yaratır.

    squidward sünger bob'a görünmeden yengeç burger yemek için uğraşır.

    en sonunda squidward yengeç burgere burger kasasında yakalanır. sünger bob squidward'ın yengeç burger yediğini anlar ve aşağıdaki yüz ifadesi oluşur.

    https://www.google.com.tr/…l8#imgrc=qpvgx6d9fmx_8m:
hesabın var mı? giriş yap