*

  • ne hortumu kanalizasyon borusu deyip elini yana doğru açtığında farkına vardığım gerçektir.

    son hadiselerden sonra, zamanında orta yaşlı mhpli bir abiye "bu adamdan ne bekliyorsun ki" diye sorduğum ve rte yi savunduğum hızlı zamanlar geldi aklıma. oturup saflığıma mı yanayım yoksa devlet bahçelinin ileri tarihlere matuf bir siyaset süreci için maalesef fazlaca yaşlı olduğu gerçeğine mi,bilemedim sözlük.
  • siyaset sahnesine eşi benzeri gelmemiş şekilde bir gerçekliktir.
    şu dönemde siyasete renk katan gafları da olmasa siyasetin tadı tuzu olmayacak.
    devlet bahçeli siyaseti bırakırsa kendisini gerçekten çok arayacağım.
  • matematik hocam olsaydı her türlü o sonucu buldururdum o kadar.
  • katılması zor bir öneri benim açımdan.

    ama eğer ki mansur yavaş'ın meşru olarak ankara büyükşehir belediye başkanı olması konusunda diktaya karşı verilen mücadeleye katılırsa, gözümde gerçekten değer kazanır kendisi.

    sırf aday kendi partilerinden değildi diye böyle bir konuda nötr kalmamalı.
  • siyaset dünyasının fenomenidir desek yeridir.
  • şu pis siyaset meydanlarından yüzümü bir nebze de olsa güldürdüğünden mütevellit kesinlikle katıldığım önerme. konuşma metinleri de bir o kadar güzel. belki hiçbir zaman oy vermeyeceğim ama sempatikliği yadsınamaz.
  • kesinlikle katildigim onermedir. adamin durustlugu, samimiligi, ictenligi yuzunden akiyor. siyasi gorusu vs. baska mesele.
  • katıldığım gerçektir. şu videoyu izleyip de gülümsemeyen bizden değildir.
    (bkz: bush'un kızı da yapıyor)
  • kesinlikle katıldığım gerçek. keşke bütün siyasetçiler böyle olsa*
  • dil sürçmesi konusunda muhtemelen biyolojik ya da psikolojik bir sorunun olduğunu düşünüyorum. evet komik oluyor ama bununla dalga geçmek pek akıllıca degil gibi geliyor bana. ancak bu olaylar kendisinin sempatizan sayısını artıryor bu kesin.

    yakın bi zamana kadar kendisinden hazzetmeyen biri olarak son zamanlarda aslında zeki ve espirili biri olduğunu düşünmeye başladım. en son bozkurt işaret yapan kılıçdaroğlu ve bir akp'li bakan için ' işareti yapmayı da bilmiyorlar, burnu kesik bmc gibi yapıyorlar' diyerek onları amerikadaki heavy metalcilere benzetmiş ve yine beni çok güldürmüştür. bi de o 'k' leri 'g' gibi söylemesi yok mu...

    bunun dışında kılıçdaroğluna o benim eski sınıf arkadaşım diyerek sahip cıkması da bence siyaset sahnesinde aranan hareketlerden biriydi. o kadar çok hakeret, sataşma, kötü sözden bıkmışım ki bu bile çok mutlu etti beni. ayrıca bu konuşmasında şöyle bir ornekle beni yine yarmıştır: ' bizde 3 arkadaşlık kutsaldır: mahalle arkadaşlığı, okul arkadaşlığı, asker arkadaşlığı'. tam kahvehane muhabbeti, seçim mitingindeki goygoya bak :d
hesabın var mı? giriş yap