• astrolojiyi daha bir yakından takip eder olduğum son birkaç yıl içerisinde fark ettiğim astrologlardan biri kendisi.

    şubat ayına kadar radikal gazetesinin astroloji köşesinde yazıyordu, nokta atışı tespitlerini bu vesile ile takip ediyordum fakat gazete birdenbire yazıları yayınlamamaya başladığı için sosyal medya aracılığı ile takip ediyorum şimdilik.

    bu hafta bir de kendisinden birebir danışmanlık aldım. zaten çok beğendiğim enerjisini canlı canlı daha da çok beğendim. iki saat kadar hem sohbet ettik kendisiyle hem derin bilgilerini ve öngörülerini paylaştı benimle. hatta mayıs 2015'ten sonrası ile ilgili bana öyle güzel şeyler öngördü ki bu yıl için, merakla bekliyorum.

    ayrıca yakın zamanda kitap çıkarmaya hazırlanıyormuş. hem çıkaracağı kitap hem de mesleğinde yolunun açık, güzelliklerle ve başarılarla dolu olmasını diliyorum.
  • ortaokul arkadaşım olur kendisi.
    ozamanlar yelken kulübüne giderdi sanırım bırakmış astrolojiye yönelmiş bu konuda da baya bi yol almış gözüküyor. başarılarının devamını diliyoruz.
  • 7 haziran 2015 genel seçimleri için aşağıdaki yorumda bulunmuş kişidir.

    "seçimlerin merkür retro’ya denk gelmesinin hatalı ve bilgi işlem, internet, sayım işlerinde hatalı etkiler verebileceğini daha önce de belirtmiş olsam da, burada tekrar şu konuyu da hatırlatmak isterim. geçen sene özellikle belirttiğim üzere muhalefet partileri bu sene beklenenden daha üst düzeyde bir çıkış yakalayacaktır. hatta isim de vermiştim; cumhurbaşkanlığı seçimleri yazımda, selahattin demirtaş dikkatle gözlemlenmeli, ileride türkiye’de önemli bir rol oynayacak demiştim. bunu tekrar ediyorum ve muhalefet partilerinin güçleneceğini, özellikle selahattin demirtaş’ın giderek önplana çıkacağını da belirtiyorum ki öyle de oluyor.

    not: belirttiğim kişi veya konu siyasi görüşümü yansıtmamaktadır. bir astroloğun görevi de, kendi görüşlerini yansıtmak yerine, süreci yorumlamaktır."
    kaynak: burası
  • çok güzel giyinen bir kadın. videolarını izlerken jest ve mimiklerine bakmaktan burç yorumlarını dinleyemiyorum. bir kadın olarak kendisinden çok etkileniyorum. keşke burç tahminleri de doğru çıksaydı ama olsun her hafta dinliyorum.

    yolu açık olsun.
  • darbe girişimini önceden bildi diye ortalarda reklam edilen astrolog. iyi de şu gün geldiğimiz durumu 100 sene evvel gençliğe hitabe ile ortaya koyan atatürk varken astrologlara bu kadar prim vermek neden acaba? hep bu batıl inançlar yüzünden memleket bu hale gelmedi mi ki? astroloji işte arada tutuyor arada tutmuyor, çok takılmayın. sonuçta her insanın karakteri farklıdır, aynı gün yada ayda doğdular diye aynı hayatı yaşamalarını beklemek saçma bir durumdur. hani şu aşk şimdi boğaları bulacak, koçlar zengin olacak vs.. tadındaki yorumların bir kısmının tutacağı bir kısmının tutmayacağını biliyorsunuz değil mi? sonuçta olasılık bu, bir kısmımız herhangi bir x zaman diliminde yeni ilişkilere başlıyor, bir kısmımızın yaptığı iş modeli tutuyor vs... konuya bu şekilde bakmakta fayda var.
  • darbe olayını önceden bildiği için çok tanındığını ve bu yüzden artık sadece para verene burç tahmini yapıyor.

    her astroluğun bloğunda yayınladığı yıllık astroloji bilmemnelerini kitapçık haline getirip 50 liraya satışa çıkaracağını açıkladı.

    eskiden her hafta video yayınlardı şimdi yayınlamıyor. eeee tanındı artık normal.

    edit. geçen sene yıllık burcumu isabetli atamamıştı. bu sene de uyduracağını düşünmüyorum.

    yalnız haftalık tahminler daha gerçeğe yakındı.
  • didem şarman'ı şahsen tanırım, astroloji bilgisine de güvenirim. ancak referandum konusunda yanıldığını düşünüyorum. yanılmasının iki sebebi var. birincisi şu: baktığı verilerde ülkenin gidişatında değişiklik görüyor ama bunun 13 yıllık akp iktidarının sonu olduğunu farketmiyor. ikincisi daha basit; birinci yanılgısı nedeniyle yanlış ata oynuyor. gördüğü büyük değişikliğin akp lehine olduğunu zannediyor çünkü tahminim erdoğan'ın haritasına ya bakmadı ya da yanlış değerlendirdi. bir başka ihtimal de referandum günü haritasını türkiye haritası üzerine oturtmadan değerlendirme yaptı veya güneş tutulmasını (26 şubat 2017) yanlış yorumladı.

    bu arada hakkını vermek lazım, yine de iyi bir astrolog ve çok güzel bir kadın.
  • darbe olayını bilmesi ile ünlenen astrolog. yalnız son zamanlarda 'darbe olayını nasıl da bildim?, ben bildim . ' gibi cümleleri fazlaca kurmakta ve itici olmaktadır. bu olayı insanların gözüne sokmaktan vazgeçerse daha çok sevileceğini umut ediyorum. nitekim sempatik, tatlı dilli, güzel bir hatun.
hesabın var mı? giriş yap