• netflix'in her sene farklı şehirde düzenlediği bu sene roma'da düzenlenen ''see whats next" etkinliğinde oyuncularıyla birlikte tanıttığı dizi.

    dark'tan sonra netflix'in ikinci alman yapımı dizisi olacak. dizinin konusu ise bizim de biraz dikkatimizi çekecek gibi. türk-alman futbol yıldızının cinayetini konu alıyor. ayrıca oyuncu kadrosunda bir türk, fahri yardım'da var. 2018'de yayınlanacak dizinin 10 bölüm olması planlanıyor.

    diyeceğim şu ki buralar ilerde entry dolacak gibi demedi demeyin :)
  • netflix'te yayınlanacak olan alman dizisi. uluslararası bir maçtan bir gün önce türk-alman futbolcunun öldürülmesinden sonra iki zıt polisin cinayeti çözmeye çalışmaları anlatılacak.

    felix kramer, anna maria mühe, urs rechn, katharina schüttler, fahri yardım, dizinin kadrosunda yer alan isimler.

    http://www.bakiniz.com/…-yeni-sezonlarini-onayladi/
  • futbol hayatını almanya'da sürdüren türk futbolcu orkan erdem'in öldürülmesi ve söz konusu cinayetin araştırılmasını konu alan, 7 aralık'ta netflix'te yayınlanacak alman dizisi.

    yayınlanan ilk fragmanı:
    https://m.youtube.com/watch?v=cow52dq0tam
  • ilgi çekici görünen bir dizi. motosiklet çeteleri, türk - alman çatışmaları, sokak olayları vb. başlasa da izlesek.

    daha uzun fragman
  • netflix original yapımı alman dizisidir.

    yayınlanmasını haftalardır bekliyordum. ilk bölümü bitirdim ve muhteşem olduğunu söyleyebilirim. tamamen bitirince detaylı bir yazı yazacağım.
  • oturuyorsun güzel bir dizi yapıyorsun. ama buna da eşcinselliği bulaştırmadan edemiyorsun. dedektif erol eşcinsel. bunu koyduk yetmez birde lezbiyen olsun demişler. emniyet müdürü kadını da eşcinsel yapmışlar. netflix son dönem iyice dozajını yükseltti. ben açıkcası bunun planlı, bilerek ve başka amaçlar doğrultusunda yapıldığını düşünüyorum. (bkz: 1983) ve (bkz: badblood) dizilerine bakacağız artık.
  • her zamanki gibi berbat alt yazılara sahip netflix dizisi.
    çeviren bir de utanmadan kendi reklamını yapmış; demirhan demir.
    eğer bu kişi olur da okursa diye yazıyorum; tamam futbol vs bilmeyebilirsin ama en azından terimleri, kullanımları bil, işini doğru yapmaya çalış. saçma sapan çeviriler var, netflix'in hemen hemen bütün sporla alakalı içeriklerinin alt yazı çevirileri baştan savma ve çok kötü. bu dizide de o kadar yoğun bir spor teması olmasa dahi sıçmış bu çeviren arkadaş.
  • an itibariyle 3 bölümü arka arkaya izlemiş bulunmaktayım.alman original olduğu için gözümü kırpmadan başlamıştım.dark’tan sonra bu yapımda şaşırtmadı beni.aşırı beğendim.şiddetle tavsiye ediyorum.kafasında soru işareti olan varsa hiç düşünmeden başlasın izlesin.

    p.s: sayın netflix her dizinde,filminde tamam eşcinsellik güzellemesi yap eyvallahta bokunu çıkarma ya.
  • beklediğime değen, alman yapıyor aga dediğim netflix dizisi. aynı konulu izlediğim bir başka danimarka netflix dizisi warrior'un bir tık üstünde. gangsta konulu diziler izletiyor kendini. ayrıca haftbefehl'i bir de buradan dinlemek ayrı güzel.
  • dün yayınlanmış, bugün bitirdiğim dizidir.
    öncelikle kurgu gerçekten çok iyi. konunun işlenişi ve oyunculuklar da mükemmel ancak ne var ki...

    --- spoiler ---

    lübnanlı tarık amir ailesi ile türkler arasındaki çizgi çok belirsiz. hatta böyle bir çizgi çekilmemiş bile. almancıların hepsi çeteci türkler gibi gösterilmiş. hatta tarık amir ailesinin evine girildiğinde teyzemiz polise türkçe bela okuyor ancak tarık amir ailesinin lübnanlı olduğunu biliyoruz. kötü bir mantık hatası olmuş. onun dışında dediğim gibi, dizinin kurgusu çok iyi.
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap