• connie willisin nebula ve hugo ödülleri kazanmış zaman yolculuğu temalı romanı
  • film hakkinda elle tutulur duzgun bilgi bulmak cok guc.
    trailer'i surada: http://www.youtube.com/…ayer_embedded&v=i7bi7bffngq

    asian wiki sayfasinda ve wikipedia'da benzer seyler var. buralardan sunu ogrendim. film 2006 mayisinda cekilmeye baslanmis. ilk iki segment cekilmis. 3. segment cekilecekken butce problemlerinden proje rafa kalkmis. 2010 yilinda tekrar butce bulunarak kim ve yim son bir segment yazip ortak cekmisler.

    neticede 3 segmentten olusan bir film var elde.
    tek basina ji-woon kim'e kefilim (4 filmini izledim hepsi de iyi islerdi) ama film tek bu arkadasa ait degil. diger yonetmen pil-sung yim'i hic tanimiyorum. fragmandan garip bir etkilesim aldim. gitsem boyle surprizli guzel bir sey de cikabilir verdigim paraya yazik edebilecegim bir sey de.

    isin en garibi bu filmin ulkemizde vizyona girmis olmasi. sanirim daha bitmeden dagitim anlasmasi yapilmis. madem zarar ettik, ne kurtarirsak kardir mantigiyla gosterime sokmuslar. lakin kac kisi, nasil gider bu hakkinda neredeyse hicbir bilgi bulunmayan filme, iste onu bilemiyorum.
    belki de muhtesem bir var ortada, gitmeden bilemeyecegiz. olm biriniz gidip iyi ya da kotu desenize lan!
  • imdb sayfasını bulamadığım film.
  • bugun capacity de yapayalniz izledigim filmdir.
  • http://en.wikipedia.org/wiki/doomsday_book_(film)

    eğlenceli, düşündüren, güzel film...
    üç hikaye arasından favorim heavenly creature olmuştur. izlenesi, izlettirilesi...
  • yarısında çıkmaya çalışan arkadaşımı "hacı dışarısı çok sıcak. bak burası klimalı ne güzel" diyerek ancak kalmaya ikna edebildiğim film. japonlar film olayında iyi değiller. ama çok şahane klima yapıyorlar.
  • turkce karakter sorunu yasamadan "beni fena halde sikmistir" diyebilecegim filmdir. uc farkli hikaye. ilki idare eder. ikincisi osuruktan bir gonderme uzerine harcanmis yarim saat. ucuncusu ise zamanin durdugu, "ben neredeydim yau?" dedirten bir sey. ucuncu film konu olarak iki dakikalik bir radyo televizyon ve sinema odevinde bile basarisiz olabilir.

    olmuyor arkadas. her seferinde bu japonlara sans veriyorum ama olmuyor. adamlarla algilarimiz farkli. korkunc olmasi gereken sahneler komik, komik olmasi gereken sahneler korkunc, edebiyat parcaladiklari sahneler ise bayat. alien mind dedikleri bu heralde. anlamiyorum adamlari.

    zamanın ötesinden gelen edit: yarrrak gibi filmdir.
  • heavenly creature filmin en sevdiğim kısmı. hatta bu bölüme 10 üzerinden 8 vereceğim o derece güzel ve aydınlık ve düşündürücü ve kederli ...
  • spoiler......

    ızgara et sahnesini takip eden dudak emme sahnesiyle sacma bir erotizme bulasmıs filmdir.
  • yakında ithaki yayınlarından türkçe çevirisi çıkacak olan kitap. beklemedeyiz.
hesabın var mı? giriş yap