• douglas matías arezo martinez
    uyruk: uruguay
    doğum tarihi/yaş: 21 kas 2002 (17)
    boyu: 1,75 m
    mevki: santrafor
    güncel kulüp: atletico river plate montevideo
    18/19 sezonu performansı : 22 maç - 6 gol - 1 asist
    uruguay u17 : 7 maç 5 gol

    hızı ve ani hızlanması iyi, teknik, bitiriciliği ve kafa vuruşları tam santrafor gibi, hızlı ayrıca çalım yeteneğide iyi olduğu için rakipleri kendisini açık alanda yakalamakta zorlanıyor. (kontra ataklarda çok can yakar.) driblingler konusunda da yetenekli, ayrıca hareketli bir futbolcu olduğu için rakipleri marke etmekte zorlanıyor.

    internette 17 yaş altı güney amerika şampiyonası maçları denk gelmiş arada izlemiştim. bu turnuvada kendisininde bir kaç maçını denk gelip seyretmiş ve çok beğenmiştim. üstteki yazar arkadaşta fm2020'nin wonderkidlerinden diyor. kaça biter, kaça alınır bilemiyorum ama. gelecek vaad eden biri. muslera galatasaray için devreye girer umarım.
  • fm 2020’de alın aldırın . çılgınlar atıyor santraforda
  • fm 2020'de hayvani bir şekilde gelişen forvet. tsl'de ilk sezon hariç tamamında 30+ gol ile oynadı. yapılan bireysel antrenmanlarla mükemmel bir forvet oluyor.
  • 5 eylül 2020'de oynan wanderers - atl. river plate maçının geniş özetini izleyince hasta oldum kendisine. yaklaşık bir ay sonra bültene bakarken yine maçı olduğunu gördüm kaçak göçek link bularak maçı izledim.. maçta bir asisti vardı ama karşılaşma boyunca o kadar olumlu şeyler yaptı ki takımı adına. saf yetenek gerçekten. yaşıtı juan gutierrez ile birlikte uruguay milli takımının yeni suarez-cavanisi olabilirler.
  • (fm 20'de tanrıya dönüşen bir gol makinesi.)
    gözlemci raporunda 91 yazıp ucuza adam aldığımda zaten fark etmiştim bir şeyin yanlış olduğunu
hesabın var mı? giriş yap