• israfil tarafından verilecektir.
  • videosunu ekleyenlerin iki cihanı huzurlu olsun.
    huzur algısına müdahale etmeyeceğim kimsenin, banane canım, kim ne anlarsa o huzurdan.

    geleceğe dair havadar la planlarım var. sevdiğim şarkıların sözlerini genelde ezberlerim aslında, aynı gün kırk kere dinlerse herkesin aklında kalır zaten, bir de hikayesel hafızamın çağrışımları da her dinlediğimde derine çeker ve yine yeni anlamları hatırlatır vs vd..
    unutmam işte.
    aslında bunu deyişler için düşünmüştüm eskiden, şimdi ağır filan demeden her sevdiğim şeye yüklüyorum bu tanımı.
    dinledikçe dokunması gibi heryere. bendeki yer olması mühim değil, yine çiçek de değil.
    ama güzel bu duygu.

    neyse, planım şu; ameliyat olayım ben, neden olacağımı nerden bileyim. ama narkozun etkisinden ayılırken havadar'ın söyleyim ben.

    bunu daha şiirsel düşünmüştüm ama, şimdi böyle istiyorum.
  • muhtemelen tina turner tarafından verilecek konserdir. 20 sene önce bile süper babaanne denilen bir kadından behsedilmektedir sonuçta!
  • yad olması gereken konserdir.
    (bkz: büyük ev ablukada)
  • kimse yazmamış ama konser başlangıcında grubu takdim eden ses, pek saygıdeğer berkun oya.
  • grubun elektrikli "full faça" dedikleri tarzlarını çaldıkları lansman konseri. 21 aralıkta kıyamet kopacak denildiği için konserin ismi dünyanın son konseri'dir. ayrıca youtube'daki kayda bakarsak konserin bitip, tekrar başladığında çaldıkları parça bir sonraki tarzları "fırtınayt"a göz kırpar, enstrümantel parça gelecek albümlerine göz kırpar.
  • (bkz: #104430745)
  • tekrardan içine düşüp çıkamadığım muhteşem büyük ev ablukada konseri. özellikle en beğendim ve üst üste defalarca dinlediğim bi kısım var. 1:12:35 civarları başlayan soloyu deli olmuşcasına dinliyorum her seferinde. hatta dinleyip anlayanlar olursa solonun ortalarında afordisman salihins'in çaldığı bir kısım, fırtınayt albümündeki güneş yerinde şarkısının en sonunda çalınan soloya çok benziyor. o gün bugündür hep o zamandan sinyal verildiğini hissederim. ne kadar doğru ne kadar yanlış orası muamma.
hesabın var mı? giriş yap