• koşarak birbirlerine vurarak komedi yapmaya gelen adamlar dizisi. ama böyle röööaaaahh diye geliyorlar.

    bakalım izleyip göreceğiz.
  • yaşilçam'dan araklanmış yapımlardan. vakti zamanında kadir inanır'la, kartal tibet'in oynadığı bitirim kardeşler adlı sinema filminin çakması. bir de gidip işler güçler dizisi ile yakın saatlerde yayınlanması yapımcılarının nasıl beyin yapısına sahip olduklarını merak etmeme sebep olmuştur.

    edit: yayın saatinin yapımcıyla alakası yokmuş, daha çok yayıncı kanal buna karar veriyormuş.
  • “yine trakya sivesini katletmisler“ diye dovunmeme sebep olmus dizidir. tutarlilik sifir otantik degil hadi gunumuz genclerinde dejenere olmus desen hic degil nerden baksan ozensiz oyuncularin en son dabrukator baryam izledikleri ve bunu trakya sivesi sandiklari kisa omurlu olacagini bagiran televizyon seysi.
  • girilen entry sayısı haricinde, 10 dakika seyretmeniz halinde bile tutup tutmayacağını anlayacağınız dizidir. ben gelende tv'nin sesini tamamen kapatır 10 dakika öyle izlerim tv'yi, program tutar mı tutmaz mı anlarım. ahanda bu da öyle olmamış arkadaşlar. size puanım 2.
  • fragmanlarda neden akasya durağı gibi gösteriyorlarmış anlamadım. 5 dakika izledim baya güldüm gayet komik.
  • televizyonki ikinci dürüyenin güğümleri vakası olarak istikbalini çiziyorum. özetle kışa kadar iyi reyting sonra düşen ivme ve kış aylarında veda... demişti dersiniz...
  • ben izliyorum. gelibolu'da çekiliyor çünkü. hiç de fena değil, eğlenceli. ne bileyim dün bir baktım anneannemin evinin önündeler, sonra bir baktım annemin dayısı ile oğlu arkada. birazdan yola çıkıyorum gelibolu'ya doğru, nerede kamera görürsem ben de gözükmeye çalışacağım.*
  • simdiye kadar yapilmis trakya dizileri icinde, oyuncularin buyuk cogunlugunun gercek trakya sivesine oldukca yakin bir performans sergiledikleri dizi.birebir ayni mi? tabi ki degil. ama diger dizilerde gordugum gocmen trakya sivesi yerine, buradaki sive, gacal trakya sivesine daha yakindir. ozellikle derya karakterini*daha basarili buluyorum.

    bu arada dizi komik mi? genel olarak degil. ama bir trakyali olarak, trakya insaninin saf halini izlemek bazen eglenceli olabiliyor, en azindan bunu yer yer de olsa yansitabilmisler.
  • gayet de eğlenceli bir dizidir. hele trakya insanını tanıyan ve çevresi safi trakyalılar ile dolu biri olarak söyleyebilirim ki özellikle bir kaç karakter trakya şivesini ve karakterini gerçeğe çok yakın olarak yansıtabilmektedir.
hesabın var mı? giriş yap