• uzun süredir tartışılan konun açığa kavuşturulmuş. bakalım ülkemizde ne zaman dikkate alınacak. bu ürün gıda hammaddesi satan web sitelerinde hala satışta.
  • yerinde bir karar. amme hizmeti olarak hangi ürünlerde kullanıldığını da yazalım, en azından bilinçli bir tüketim için yol açarız belki

    kuruyemiş(beyaz leblebi)
    beyaz un
    sofra tuzu
    şeker
    sakız
    diş macunu
    sabun
    deterjanlar
    kimyasal ilaçlar
    vitaminler
    şekerleme
    karbonat
    kabartma tozu
    kahve kremaları
    diş macunu
    güneş kremi
    fondöten
  • ne kadar doğru bilinmez lakin gıdanın sektör olarak değil kimyasal ham madde olarak endüstriyel bir niteliğe everilmesi her zaman için şahsımı endişelendirmiştir.

    alıntı:
    geçtiğimiz yıllarda rus bilim adamları köpekler üzerinde bir deney yaptılar. köpeklerin dişlerine "titanyum dioksit" ile dolgular yaptılar. daha sonra bilgisayardan komutlarla köpeklere "saldır!" emri verdiler.

    ve köpekler hiçbir ses duymadan, birden bire komuttaki hedefe saldırdılar ve koparana kadar da bırakmadılar. biz buradan ne anlamalıyız?

    demek ki beyinde biriken bu madde ile bizlere uzaktan komutlar verip, kendileri yönetecek hale getirmeye çalışıyorlar.

    peki bu madde yani "titanyum dioksit" nerelerde bulunur? fransa başta olmak üzere bazı ülkelerin yasaklamak için hazırlık yaptığı bu madde, türkiye'de bolca kullanılıyor.

    ürünlerin üzerinde e171 ile kodlanan bu zehir, özellikle toz şeker, un gibi gıdalarda beyazlatıcı olarak kullanılıyor. vücuda girdiği zaman hiçbir şekilde atılmayan bu madde organlarda birikiyor.

    dr. aidin salih hocanın şu sözleri, nasıl da haklı olduğunu bir kez daha gösteriyor bizlere:

    "bu jenerasyon; özgür, hür iradesi ile hareket eden, kendi kendine düşünebilen son jenerasyon! gelecek nesiller tamamen yapay zeka misali yönetilecekler!"
hesabın var mı? giriş yap