• kendisi 19 yaşında istanbul üniversitesi - amerikan kültür ve edebiyatı okumaktadır. aynı zamanda son 3 aydır youtuber olarak öğretici fifa videoları paylaşmakta ve 1,5 haftadır twitch platformunda yayın yapmaktadır.

    çok alçakgönüllü ve yardımseverdir. instagram ya da twitter üzerinden sorulan her soruya cevap vermektedir. fifa'da gördüğüm skill movesları efektif*kullanan sayılı insanlardan aynı zamanda paket şansı yok denecek kadar az kendisinin. yalnız dün izleyicileriyle maç yaparken yenilirsem takla atarım demiş ve bir izleyicisine yenilmiş. taklanın klibini alıp burayı güncelleyeceğim umarım çok başarılı olursun.

    twitch
    youtube
    instagram
    twitter
  • ege sen misin?

    tanım: 19 yaşında henüz bir baltaya sap olamamış ama kendini çok matah bir birey sanan ergen.
  • fifa yayinlarini severek takip ettigim kisi.cok nazik ve twitterdan surekli kadro atmama ragmen sıkılmadan cevap veriyor.buyuk adamsin ege.
  • yavşak bir konuşma tarzı var fena biri değil.
  • elastico kelastico. 45 derece fake shot. hakan 3 lira atmış.
  • fifa ve nba yayıncısı. kendisini pek bilmem arada sıkılınca twiche girer açıksa izlerim.

    açıkçası ergenin teki. sohbetine girdim rakibin biri fifada iyi oynadı yendi bunu ben de tebrik ettim rakibi sohbette. sonra ne mi oldu bunun takipçileri bana küfürler etti ve sonra bu ege denen arkadaş banladı beni*
    (bkz: tam bir loser)
  • yenince agzi kulaklarinda, yenilince sinirden kendini sikecek kivama gelen fifa yayincisi.
  • yayıncılığa başladığı sıralarda fifa'nın ne kadar pay to win bir oyun olduğundan dem vururdu fifa 21'de fut'a 420k fifa points ile başladı. gerçi sadece kendisi değil fifa yayıncılarının tamamı için geçerli bu. oyunun p2w olmasından dem vururlar ama her promo da en az 50k fifa points harcarlar. kazandıklarında oyun normaldir ama kaybediyorlarsa rakibin babasının kredi kartıyla aldığı fifa pointsler ile açtığı paketler sayesinde aldığı oyuncularla kurduğu kadro suçludur ve fifa p2w bir oyundur.

    not: bu arada oyun gerçekten de p2w ama bunu söyleyecek adam çıkıp da 420k fifa points harcayamaz.
  • normal şartlarda bu arkadaş oyunun son döneminde sahip olabileceği bir takımı 420k fp harcayarak oyunun ilk gününden kurdu. elindeki takım full + full p2w olmasına rağmen rivalsta yemediği tokat kalmadı kanalı ağlama duvarına döndü. gullit vardı suçu ona attılar, yetmedi gullit ve cr7 satıp r9 alındı ve buna rağmen hala yenilince bu seferde sorun oyunun kendisi olarak gösterildi şu an patch bekliyormuş gelince daha iyi olacakmış öyle diyor kendisi.

    velhasıl kelam ege anca draft oynasın kolsuzları tokatlasın. arada bir şansı tutunca wl’de 30-0 yapsın. başka bir numarası yok. kendinden daha iyi biriyle karşılaşınca ne kadar ağlak ve toxic biri olduğunu merak eden varsa buyursun yayınlarını izlesin. kobemir bile bu ergenden daha iyi yayıncı ama bu ergen irisi kadar ilgi ve destek görmedi hiçbir zaman.
hesabın var mı? giriş yap