• sözlüğe yeni katılmış ya da çok eskiden beri yazar olup da kimseyi tanımayan yazarların tanışıp kaynaşmalarını, birlikte zirvelere gidip geyik yapmalarını, doğum günlerinde birbirlerini hatırlamalarını vb. sağlamak amacı ile tarafımızdan oluşturulmuş zamazingo.

    önümüzde bir ekşi sözlük on iki yaşında zirvesi süreci olduğundan ve bu konuda daha önce yazdığım yazılardan ötürü bana mesaj atan bir çok yazar da bulunduğundan, bu zirve öncesi yazarların tanışabilmesi için bir facebook grubu kuruluyor. sözlükte kimseyi tanımadığını iddaa eden ve aynı derecede bunu sorun eden yazarlar bu facebook grubuna katılırlarsa ortak bir şekilde hareket edebilir, zirvede eğlenme ihtimallerini daha da arttırabilirler.

    bu grup sayesinde uzaklardan gelip zirveye katılacak sözlükçüler de organize olup birlikte yola çıkma konusunu tartışabilirler.

    daha önceden bana mesaj atan ve haber bekleyen arkadaşlara tekrar mesaj atılacaktır.

    edit: gruba katılmak isteyen yazarların; iki ekmek bir sigara, novice durmmer, transformator ve selected fine tobacco nickli yazarlardan biri ile irtibata geçmesi gerekmektedir.
  • öncelikle teşekkürler iki ekmek bir sigara dedikten sonra facebook sayfasının, tarafımdan kurulmak üzere olduğunu belirtmek isterim. kurulacak sayfanın amacı ; özellikle önümüzdeki ekşi sözlük on iki yaşında zirvesi ne katılmak isteyip, kimseyi tanımadığı için yeni gelin gibi sessizce kenarda bekleyen arkadaşları bir nebze rahatlatmak, içlerindeki spartacus ü ortaya çıkartmaktır. bunun dışında kurulacak grupta görev almak isteyen, gelenle gidenle ilgilenebilecek arkadaşlar bana veya iki ekmek bir sigara nickli arkadaşımıza özel mesaj yoluynan ulaşabilir. ben sigaramı bitirip sayfayı tamamlayabildikten sonra gereken adresler vs. ile tekrardan karşınızda olacayiiz.
  • sözlük yazarlarının nick'lerini göremediğimiz platfom. ne işe yarayacak anlamadım.
  • an itibariyle 17 üyeye ulaşmış platform
  • chat kısmında bana göre saçma sapan muhabbetin döndüğü platformdur. az evvel biri çıktı ben ssg dedi ardından da özssg diye devam etti var mı ötesi? azıcık daha yapılan iş ciddiye alınsa da dalga geçilmese daha bir güzel olacak sanırım.
  • başvurduktan sonra 10 saniye içinde onaylandığım platform. kimsin diye bir soru bile gelmedi. 10 dakika sonra inciciler basar bu platformu.
  • çok ciddi işlerin yapıldığını sanan yazarların buluşma noktası.

    herkes suskunken bir bayanın merhaba demesiyle 10 erkeğin konuşmaya dahil olduğu et ete değecek agacıların yeni adresi*.
  • o değil de haldun abi'nin oğlunu görmemle gülmekten altıma sıçmam neredeyse bir oldu bu platform sayesinde.

    ç.t buralardaysan bir mesaj salla lan!
  • yazarlık hayatı boyunca sosyalleşmemiş, yumurta kapıya dayanınca asosyal yazar olduğunu anlamış bir yazar için idealdir.
hesabın var mı? giriş yap