• eleaf'in ısı kontrollü minik modu. set olarak melo 3 atomizer'la geliyor ve her anlamda oldukça başarılı. dışarıda taşımalık bir set olmuş sonunda.
  • aspire nautilus x'le kombin edilince çog'oş oluyor.
  • paket içeriği itibariyle özünde pek de sigaradan dönenlere uygun olmayan bir elektronik sigara kitidir. mod olarak oldukça başarılı olmasına rağmen, kutudan çıkan melo 3 mini atomizeri ve içerisindeki 0.3ohm ve 0.5ohm coilleri genel itibarda ciğer çekimine daha uygun. hava kanalını iyice kısıp 0.5ohm'luk coile yüklenmeye kalkarsanız ciddi şekilde ısınıyor. eşimin sigarası için 0.75ohm'luk mtl coilini deniyoruz şu an, bu da yemezse 1.8ohm'luk triton coili beklemede o da yemezse paşa paşa nautilus x, naitilus mini veya triton mini tank siparişi geçilmek zorunda kalınacak.
  • gayet başarılı bulduğum, tanışalı 4 gün olan cihaz.
    sigara ile aramıza ciddi şekilde girmesinden şimdilik çok memnunum.

    melo 3 mini atomizer yerine, 4ml lik tavsiye atomizer için yesillendirenler olursa çok sevinirim.

    (bkz: esigara)

    edit: tercihim bu cihaz olmasa iyi olurmuş. likit sıçrama, zaman zaman sızıntı sorunu oluyor.(bkz: smok alien) ile artık yola devam ediyorum.
  • yaklaşık 2 haftadır full siyah mini olanını kullandığım cihaz. aldığım günden beri toplamda 10 adet (paket değil, tane) sigara içtim.

    ilk kez e-sigaraya bu cihaz ile başlamayı düşünenler;

    - cihaz, ciğer çekimine (nargile içimi şekline) uygun olarak üretilmiş, sigara içer gibi içilmesi biraz zor ama imkansız değil.
    - melo 3 mini modeline 2 ml likit doldurabilirsiniz ve bu miktar içiminize bağlı olarak en fazla yarım gün yeter. yanınızda likit taşımalısınız ya da 4 ml tank almalısınız.
  • alalı yaklaşık 1 ay oldu ve ufak yapısı kolay değiştirilebilir pil yeri ile kullanıma çok uygun bir cihazdır. aldığımdan beri sadece (sarj edecek durumum olmadığından) toplamda 3 dal sigara içtim. fakat o içtiğim sigaralarıda zor bela nikotin ihtiyacı için içtim, sigara tadının ne kadar garip olduğunu tahmin edemezsiniz. cihazın içerisindeki modları tam olarak kullanabilmiş değilim sadece watt ayarlarını kendimce ayarlayabiliyorum. cihazın benim yaşadığım sıkıntısına gelecek olursak, içerisindeki contaları ısıya çok dayanıklı değil yani cihazı şarj aderken tankını sökmezseniz şarj anındaki ısıdan contaları genleşiyor ve likit sızdırmaya başlıyor. önerim mümkün olduğunca cihazı tankı sökülü vaziyette şarj etmeye çalışın aksi takdirde içerisindeki o contaların ömrü azalıyor ve sızdırmayla alakalı problemler başlıyor ve yedek parçası her yerde bulunamadığından cihaz işlevsiz hale geliyor.
  • melo 3 ile sıçratma ve fokurdama yaşayanlar için nacizane tavsiye verilebileceğim cihaz.

    1- cihaza likit doldurmadan önce hava kanalını sonuna kadar açın,

    2- tankı tamamen doldurmak yerine 3/4'ü biraz geçecek şekilde ama birazda boşluk kalacak kadar doldurun.

    3- hava kanalını kapatın/kısın

    4-cihazı baş aşağı tutun, hava kanalını sonuna kadar açın, çok az bekleyin.

    5- çalıştırma düğmesine basın ve 2-3 saniye bu şekilde çalıştırın.

    6- cihaz çalışırken birkaç kez sert sallayın (dikkat! sıcak likit elinize damlamasın canınız yanabilir)

    bu sayede coil'in içinde bulunan fazla likit dışarı akar/damlar.

    ben bu şekilde sıçrama ve fokurdama sorunundan kurtuldum.

    not: aynı yöntemi joyetech ego aio ile de denedim, sonuç olumlu.

    umarım işinize yarar.

    ekleme:melo 3 ibaresi.
  • kullanmaya başladığım e-sigara modeli.

    bir kaç sorum olacak kullananlara

    likit tankını nasıl kullanıyorsunuz günde kaç kez dolduruyorsunuz mesela ?

    eski likit bitince yenisini şırrak diye üstüne boşaltıyor muyuz ?

    coili ne kadar dayanıyor ortalama ?

    kullanmadığım zamanlarda cihazı kapatıyorum. bu şekilde sık açıp kapamak zarar verir mi ?

    şimdiden teşekkür ederim
  • çok güzel bir cihaz, gayet memnunum. önerip aldırdığım arkadaşlarım da memnun. ancak bunun içinden çıkan melo 3 mini atomizerin bir sıkıntısı var: ilk coil değişimi için atomizeri açmaya çalıştığınızda açılmıyor. coili tutan alttaki metal halka (hava alma ayarlayıcısı), coilin etrafındaki metal muhafazaya fena halde sıkışmış, çevirince içindeki coil ve coilin muhafazası ile birlikte dönüyor, dolayısıyla ne kadar çevirirseniz çevirin açılmıyor. acaba coil kullandıkça şişiyor da mı böyle oluyor, yoksa fabrikada mı fazla sıkmışlar bilmiyorum. benimkini açmak çok zor olmuştu. metal muhafazayı sabitlemek için üstten likit doldurulan deliğe çatalın ucunu sokup alttaki halkayı tüm gücümle çevirerek zoraki açabilmiştim. çatalın ucu da yamulmuştu. bugün de bir arkadaşımın coili geçmiş, 4-5 kişi uğraştık ancak açamadığımız gibi camını da çatlattık. ne yapsak açılmıyor namussuz. son çare olarak aleti buzluğa koyup biraz soğumasını bekledik, hani metal ya belki büzüşür filan diye, ondan sonra pense ve çatal kullanarak zoraki açtık. ama gelgelelim cam çatladı bir kez. şimdi camın etrafını bantla sarıp o şekilde kullanıyor garibim. internetten de yedek cam siparişi verdik.

    diyeceğim o ki, coili tutan o en alttaki metal çember, bir üstündeki çembere fazla sıkışık vaziyette monte ediliyor. ilk denemede açmak çok ama çok zor.

    edit: sorunun kaynağı üstten dolum yapılan kapağı fazla sıkmamızdan kaynaklanıyor olabilir. dolum yaptıktan sonra üstü sıkınca bir yerden sonra aşağısı dönüyor muhtemelen. sıkışma yasayınca açmak için lastik eldiven kullanmak faydalı olabilir. bu konudaki yardım önerisi için mahmut bin ikiyuz'e teşekkür ederim.
  • gayet memnun olduğum e-sigara kiti.

    orjinal kutusundan çıkan 0.3'lük coil'i nereden satın alabilirim onu merak etmekteyim. 5'lik coilden memnun değil hiç kimse.
hesabın var mı? giriş yap