• 2 sene önce nfl drafti sonucunda san diego chargers tarafindan secilen fakat takimi begenmeyerek "chargers'da oynamam, hukuk okuyacagim" diyen, akabinde new york giants formasi ile poz vererek olay yaratan manning. halihazirda giants'ın birinci quarterbackidir.
  • dün oynanan super bowl'da maç boyu rezalet oynadıktan sonra son çeyreğin sonunda üst üste müthiş işler yaparak takımını şampiyonluğa taşımış, kaybedilen şampiyonluğun günah keçisi olacakken bir anda kazanılan şampiyonluğun kahramanı olmuş quarterback.
  • superbowl'da 10 kişi arasından çıkarak 40 yardlık pası atıp takımını şampiyonluğa taşıyan isim. babası ve abisinden sonra yüzük sahibi olan isim.
    (bkz: peyton manning)
    (bkz: archibald manning)
  • (bkz: overrated)
  • indianapolis colts'un ravens ve jets ile oynadığı play-off maçlarında abisine destek vermek üzere lucas oil stadium'daki yerini alan quarterback.
  • new york giants takımında quarterback pozisyonunda oynayan amerikan futbolu oyuncusu. 10 numara giyer.
  • oyun öncesi el yalayan quarterbackler derneğine üye qb. sağ elini sol elinden daha fazla yalarsa koşu oyununa gider. solu fazla yalarsa pas oyununa. bazen ikisini de aynı derecede yalıyor bence o zaman maçı kaybediyor giants.

    sevilesi adam babadan quarterback ne de olsa.
  • kendisi icin overrated diyen bazi angutlarin bizzat bu sezonu izlemesi gereken adamdir. adam resmen giants'i hucumda tek basina konferans finaline tasidi ve bugun bir kere daha anladim ki oyun zora girdigindeki performansi ancak joe montana ile kiyaslanabilir.
  • bazı angutların 3 sene önce yazılmış yoruma bu sezon üzerinden yanıt verip bi de karşısındakini angutlukla suçlayabildiğini görmemizi sağlamış quarterback. angut dostlarımız 3 sene önce izliyor muydu bilmiyorum, fakat kendisini bu sezonki performansından önce izleyen biri olarak super bowl'u kazandıktan sonraki bikaç sezon boyunca eli'ın game manager tadında oynamasına rağmen medya tarafından sürekli gazlandığını hatırlayabiliyorum. zaten o entry'yi de eli manning'in inanılmaz berbat oyunu yüzünden philadelphia eagles'a verdikleri playoff maçı sonrasında yazmıştım. şimdi günümüzdeki oyununa bakıp da overrated denilemez, bütün silahlarını iyi kullanıyor, kontrollü oynuyor, sertliğe karşı yılmıyor vs. (bkz: hande yener kendini çok geliştirdi)

    ulan ne işmiş arkadaş be. 1998 yılında ekşi sözlük yazarı olsam peyton manning'in başlığına "interception prone" diye bkz verip üç sene sonra "kendisi için interception-prone diyen bazı angutlar..." diye başlayan bi entry'ye maruz kalabilirdim valla, iyi ki o zamanlar yoktu sözlük falan.
  • pazar gecesi super bowl xlvi'de bu kez babayı alacak olan manning familyasının en emrah bakışlısı...
    şurası gerçek ki eli yüzükleri ikilerse benim tanıdığım peyton manning 48 yaşına kadar oynasa bile napar ne eder o ikinci yüzüğü takar, aile sohbetlerinde de kendini ezdirmez...
    super bowl xlii unutulmadı, dar ağacında bile olsak son sözümüz patriots!
hesabın var mı? giriş yap