• liverpool'a 2000 martında leicester city'den gelen ingiliz forvet. güçlü fiziğine ve hızına rağmen yeterli gol atamamasıyla eleştirilir. ünlü ingiliz boksöre olan benzerliği yüzünden lakabı bruno'dur.
    bu sezon liverpool forvetinde ingiliz genç milli takımında da birlikte oynadığı michael owen'ın yanında yer aldığından ilk onbirde forma bulamayan robbie fowler'ın takımdan ayrılıp leeds united'a transfer olmasındaki en önemli etkendir.
  • hayvan gibi cüssesiyle niye daha başka bir spora yönelmediğini merak ettiğim liverpool'un forveti...(harbi deli güreş tutardı bu herif ha)
  • tam adi emile ivanhoe heskey olan super fizikli super adam. michael owen ile birlikte (en azindan bilgisayar oyunlarinda) essiz bi ikili olustururlar. canim robbie fowlerin takimdan gonderilmesine sebep olsa bile cok sevmekten geri durmam. onunla bir kere calismis teknik direktorlerin bir daha vazgecememesi de onemli bir noktadir.
  • djibril cisseye yer açmak için sezon sonunda takımdan ayrılması gündemde olan forvet.
  • john carew in yeteneksiz klonu.
  • 6,5 milyon pound'a birmingham* ile 5 yıllık sözleşme imzalamış eski liverpool'lu siyahi ingiliz futbolcu.*
  • "keşke talibi olsaydı da yerine diouf gitseydi" dediğimiz adam. liverpool tarihinin en pahalı futbolcusu olma unvanı hala kendisinde.
  • bu talihsiz futbolcu deplamanlarda en çok aşağılanan liverpool 'luydu. leeds united 'a karşı oynanan maçlarda yapılan "if heskey can play for england, so can i" tezahüratları ve southampton 2-0 öndeyken yapılan:

    and we've still got phillips on the bench
    and we've still got phillips on the bench
    and we've still got phillips
    still got phillips
    still got phillips on the bench...

    and you've still got heskey on the pitch
    and you've still got heskey on the pitch
    and you've still got heskey
    still got heskey
    still got heskey on the pitch

    tezahüratı bunlara iki örnek. yalnız tam bu tezahürattan sonra çakmıştı golü heskey. bu kadar dalgası geçilen bir futbolcunun milli takımda ve liverpool'da bu kadar çok tercih edilmesi, sonunda saint robbie'mizi harcaması gerçekten çok ilginçti. saint robbie dururken heskey ve owen'ı milli takıma alan teknik direktörleri anlamak gerçekten zordu ama, eriksson'un heskey hala mill takımda yer bulabilir demeci daha da enteresan.
  • kendisi icin defensive striker ifadesi kullanılabilir.
  • wigan athleticin bonservisi için birmingham citye 5.5 milyon pound teklif ettiği koskocaman bir soru işareti.
hesabın var mı? giriş yap