• ytü iktisat bölümündeki en kral asistandır. feride gönel'in gelemediği birkaç hafta gelişme ekonomisi dersini anlatmıştı, dersi anlatış tarzından ve verdiği örneklerden, bende, ortalama ytü iktisat asistan profilinin üstünde bir kültür seviyesi olduğu izlenimi bırakmıştır.
  • istanbul iktisat'ın unutulmaz insanlarından. ek-2 binasının kantine giden yolunun sol tarafına konuşlanan ekibin en şahanelerinden. o yıllara dönüp bakıyorum, şimdi böyle sevilmesi boşuna değil. öğrenciyken biz de severdik.
  • ytü iibf fakültesinin ilk katında, merdivenlerin olduğu alanda arkadaşlarımla konuşurken, kendisinin yanımdan geçtiğini farketmeden arkadaşımın sorusunu cevaplamak için söylediğim "emrah'ın uygulamasına gidiyorum ya" sözü üzerine gösteriği tüm sempatik tavırları kendisinin neden iktisat bölümü öğrencileri tarafından bu kadar çok sevildiğini tekrar hatırlatmıştır bana. kral adamsınız hocam.

    bonus conversation:
    -ne demek tariff?
    -tarife
    -tebrik ediyorum
    -"asdadsadas"
  • ytü iktisat araştırma görevlilerinden melek gibi, kral gibi ve diğer asistanlara nazaran son derece kültürlü hocamızdır. şeker gibi adamdır. ayrıca bugün dersteki şu diyalog beni çok güldürdü:

    - feride hoca notlar çok kötü ortalama baya düşük olucak dedi ben de aaaa dedim çok şaşırdım dedim (sırıtarak)
  • muhtemelen ileride (bkz: hasan agan karaduman) tarzında (yani fazlasıyla mükemmele yakın) bir öğretim görevlisi olacak potansiyele sahip kişi. ytü iktisat'ın umut veren hocalarından olduğu da yadsınamaz bir gerçektir. öğrenciyle iletişim kurma yetisi üst düzeyde gelişmiştir. insancıldır. yüzü geldi aklıma şimdi bak, ciddi ciddi çok severiz.

    ayrıca; beşiktaş erol park büfe'nin camında kendi dürüm formülünü içeren
    "emrah hoca'nın coşkulu vejetaryen dürümü"
    isimli dürüm çeşidine ait bir yazı bulunmaktadır.
  • dün tesadüfen karşılaştık kendisiyle, görüşmeyeli bir yedi sekiz sene olmuştur. hakikaten, gördüğüme bu kadar sevineceğim üç dört kişiden biridir herhalde kendisi. ayaküstü biraz sohbet ettikten sonra telefon numarası alışverişi yaparken "abi senin soyadın neydi ya" diye sorduğumda "üçer" cevabını alınca içimden "anaa sözlükte gözüm bir kere sanki iliştiydi emrah üçer başlığına" diye geçti, sonra hakkında yazılanları okurken tam da olduğu gibi tarif etmişler diye bir kez daha sevindim.
  • ytü iktisatta sevilen hoca bulmak zordur.
    öğrenciler sevmediği için değil de, sevdiğimiz hocalarımız öyle veya böyle gönderildiği, derslerimize giremediği için olabilir.
    emrah hocanın tüm naifliği, sevecenliği ve ulaşılabilirliğiyle orda olması bizi çok mutlu ediyor bu nedenle.
    zaten şu sözlükte ytü iktisat hocalarından bir hasan ağan karaduman bir de emrah hocaya tek bir kötü yorum yapılmamıştır.
    zira akademik başarılarının yani sıra insani gelişimleri ile tüm güzel yorumları hak ediyorlar.
    artık feride hocanın da kendilerini azat etmesini gönülden diliyorum,kendisinde bırakılsa dağları delecek bir potansiyel var, bırakınız yapsınlar :)
  • değil ytü iktisatta tüm öğrenim hayatımda tanıdığım en tatlı öğretmendir kendileri
  • ytü iktisat fakültesinin genç hocalarından. iktisat ve siyaset adlı kitap derlemesi vardır.
    https://www.siyasalkitap.com/iktisat-ve-siyaset]
hesabın var mı? giriş yap