• mengen anadolu aşçılık meslek lisesi ardından gazi üniversitesi aile ekonomisi ve beslenme öğretmenliği mezunu. birçok kaliteli mekanda çalışmanın ardından şu anda adnan menderes üniversitesi, didim meslek yüksekokulu, aşçılık programında öğretim görevlisi.
  • herhangi bir zaman ve mekanda ağırbaşlılığıyla öne çıkar. çok konuşmaz, genellikle dinler. uslubunun yerine göre sert olduğuna dair rivayetler mevcuttur lakin ben hiç o halini görmedim. dost edinilesi ve sürekli yanıbaşınızda taşınılası sanki iskandinav ırkından kopup gelmiş über insan
  • aşomderin genel sekreteri.
    yani, aşçılık okulu mezunları derneğinin genel sekreteri.
    böyle bir sekreter yok dünyada.
    en iyi sekreter aşomderin sekreteri...
  • kendisi aöf'nin dünya mutfakları dersini anlatmakta video ile.

    muhakkak iyi bi insandır, aşçıdır lafım yok ama, bu kadar kötü ders anlatılmaz.

    zaten anlatmıyor, okuyor, onun da cümlenin başı bi yerde sonu bi yerde vurgusu bi yerde.
    vallahi dinlerken yoruluyorum. zorla mı yaptırdılar bu işi anlamıyorum ki. bi diğer derslerin videolarına baksın, kendisiyle karşılaştırsın. yanında hiç mi dostu tanıdığı yok ki bu videonun kendi adıyla yayınlanmasına izin veriyorlar?
  • 1984 doğumlu, türk akademisyen, aşçı ve yazardır. an itibari ile anadolu üniversitesi turizm fakültesinde araştırma görevlisidir.

    kendisinden, 2017 yılından beri sürekli ders almaktayım. muhtemelen aldığım ders sayısı 10 olmuştur. kendisi son derece anlayış sahibidir ve öğrencilerine karşı sabırlıdır. sıcak mutfak ustası olmasına rağmen, soğuk mutfaktan pastacılığa kadar her alanda bilgi ve deneyim sahibidir. 2010 yılından beri çeşitli üniversitelerde öğretim görevlisi olarak çalışmalar yaptığını göz önünde bulundurursak, günümüz şeflerinden niceleri bu mesleği bu adamdan öğrenmiştir.

    henüz mengen'de aşçılık lisesinde eğitimine devam ederken başladı aşçılık yapmaya. 2000 ile 2010 yılları arasında 8 farklı kurumda yemek pişirdi, mutfak yönetti, personel yetiştirdi. en alttan başlayıp en üste kadar bütün şef rütbeleriyle mutfakta bulundu.

    tabi bir yandan çalışırken bir yandan da eğitimine devam etti.
    ilk önce 2002-06 yılları arasında gazi üniversitesi'nde aile ekonomisi ve beslenme öğretmenliği okudu.

    2010 yılında senatus otel'de 'chef de cuisine' makamında, kariyerinin zirvesindeyken aşçılığı bıraktı ve aşçı yetiştirmeye başladı.
    aydın'da adnan menderes üniversitesinde araştırma görevlisi olarak tam 5 yıl ve 5 ay geçirdi, nice şefler yetiştirdi. bir yandan şef yetiştirirken bir yandan da muğla sıtkı koçman üniversitesinde turizm işletmeciliği üzerine yüksek lisans yaptı.

    nisan 2016 itibari ile adnan menderes üniversitesinden anadolu üniversitesine geçmiştir ve hala orada devam etmektedir.

    2018 itibari ile osmangazi üniversitesinde turizm işletmeciliği üzerine doktorasına başlamıştır.
hesabın var mı? giriş yap