• https://www.youtube.com/watch?v=s96wm1wieio

    https://www.reddit.com/…er_10m_subscribers_falsely/

    https://www.reddit.com/…opies_videos_from_multiple/

    yabancı bir youtuber tarafından ifşalanması olayı.içerik çaldığını biliyorduk ama bütün kanalı full başkalarından çalınmış içerik,baştan sona her şeyi kopyalamış ve bunun hakkında video yapan youtuberın videolarına sahte şikayetler yapıp videolarını kaldırtmaya çalışmış.

    enes batur herkesin birbirinden kopyaladığını instagramda yoruma cevap yazmış sonra da aslında ilham aldığını söylemiş.

    olay gittikçe büyümeye başladı.bu adamın rezilliği yurt dışına bile çıktı ya bir şey diyemiyorum.yorumlara güldüm ama anus beater sdfghjkl
  • enes batur kim amk?
    tanım: ifşalanmak : açığa çıkmak
  • sadece içeriği çalmamış komple herşeyi çalmış. ya insan sadece konuyu çalar ne bileyim esinlenir bişey olur ? bu ne lan birebir aynısı yuh artık, yazıların rengi, fontu falan aynı ya inanılmaz.

    (bkz: baba akü komple yok)
  • işin komik tarafı, zamanında “ youtuberların düşüşü “ adlı bir video çekmiş olmasıdır.

    inanın videoyu açmadım, içeriğini bilmiyorum ama kullandığı başlıkla kendi kehanetini paylaşmış sanırım.

    yalnız bu aralar sözlük youtuberlara takık, ne oldu anlamadım.

    beyaz yakalı arkadaşların 1 ayda kazandığı parayı, bunlar 10 saniyede kazanıyor diye mi acep bu hırs.
  • yıllardır bilinen, dile getirilen şeylerin başka bir youtuber tarafından ortaya çıkarılması. içeriğin olduğu gibi kopyalanmasıyla sözde esinlenilerek kopyasının üretilmesi arasında bir fark yok benim gözümde.
    türkçe youtube içeriğinin büyük bir kısmı yabancıların yaptığı popüler olmuş içeriklerin kopyası değil mi?
    bu olay enes batur’un kanalının kapanmasına kadar gidecek belki ama kopya içerikler yine de yapılmaya ve yayımlanmaya devam edecek. sonuç olarak bu içerikler, entelektüel ekşi sözlük camiası dışında, izleniyor ve izlenmeye devam edecek, devamı da o veya bu isim altında yayımlanacak.
  • hay sizinde yutubırınızındaa...
  • hırsızlık mı yapmış,ne ayıp! türkiye'de olacak iş değil.yakında siyasete atılır,belki geleceğin cumhurbaşkanı olur.dikkatli yazın.
  • ufak hesapların yaptığı ifşaları kaldırtıp kanallarını kapattıran enes batur'un reddit kullanıcılarının eline düşmesi olayı.

    yorumlardan gördüğüm kadarıyla adamlar bunu dalgaya alıp bir haçlı seferine dönüştürmüş durumda. büyük bir ordu toplanmış. işin komik tarafı, türk bordo klavyelilerden oluşan 6 tabur da bu harekete katılmış. yorum kısmında büyük bir dayanışma hakim. haç ile hilal bayrakları yan yana dizilmiş, dillerinde ise sadece enes batur nefreti var.

    sabahın köründe niye enes batur yorumladığımı da bilmiyorum. "niye uyandım ki lan önemli bir şey oldu herhalde, hissettim." diyerek sözlüğe koştum, karşıma bu çıktı. iyi değilim sözlük.

    edit: imla.
  • bilinen bir şeydi zaten.bir etkisi olacağını düşünmüyorum.
  • olayın büyüdüğü falan yok, bomboş insanlar bunlar. siz büyütüyorsunuz bunları ciddiye alarak.
hesabın var mı? giriş yap