3295 entry daha
  • saryade kişisinin taaa bir hafta öncesinde bir mektup göndermesi gerekmektedir. türlü sebeplerle bir hafta gecikmiştir bu iş. saryade bugün erken çıkar işten sırf postaneye yetişmek için. koştur koştur metroya gider, koştur koştur postaneye.. memur "buyrun" der.. saryade buyuramaz, çünkü saff aceleden mektubu unutmuştur iş yerinde.. surat kıpkırmızı memura söyler durumu, memur güler, "kaça kadar açıksınız diye sorar, memur "19.00 ama gelirken mektubu unutmayın" diye bir de dalga geçer.. kendine kıza kıza, küfrede ede çıkar postaneden saryade..

    o arada telefon gelir işyerinden, saryade her gün müdürlerine gönderdiği ek dosyalı mail'e aceleden o eki eklememiştir. dalgınlık no:2

    çınarlıada gündüzden arayıp zeytinli ekmek istemiştir.. saryade o sinirle girer panpan'a zeytinli ekmek ister.. satıcı kız "iki çeşit var hangisinden vereyim" der, saryade hiç uğraşacak hali yok "ikisinden de verin o zaman" der. alır gider durağa. sonra eve geçer.. evde bir de ne görsün, zeytinli ekmek diye aldığı şey, hamuruna zeytin eklenmiş bildiğin ekmek. hem de ikisi de, tek fark birinin zeytinlerinin ekmeğin ortasına yoğunlaşması.. fişe bakar allahın safı saryade, iki adet ekmek arası zeytine taaam 5 ytl vermiştir bu dingil.

    yaptığı comboyla 2006'nın en aptal dalgını olmaya adaydır saryade insanı.
11388 entry daha
hesabın var mı? giriş yap