• üst edit: açıklama geldi

    cepte şok uygulaması ile bir sipariş verdim. şu virüs salgınıda pazar payını arttırmak için çalışan kasiyer arkadaşlara hiç bir araç vermeden siparişleri ellerinde taşıtıyorlar. öğrendiğim zaman içim parçalandı. ürünleri ellerinde poşet ile taşımak zorunda kalan çalışanlar için, ben bir daha şok marketlerinden alışveriş yapmıyorum. insan sömürüsüdür bu. keza verdiğim siparişin yarısı gelmedi.

    edit 1: amacım eğer şirket böyle bir uygulama yaptı ise çalışanlarına eldiven maske ve bir araç ayarlamak zorunda. bakkaldan sipariş vermiyoruz. 5 kg deterjan, 5 kg su, bakliyat bunlar el ile taşınmaz.

    edit2: pandemi ilan edilen bu günlerde, eve gelen teslimati bir teslimat belgesine çalışanın verdiği kalem ile imzalamamız isteniyor. ben eve sipariş neden veriyorum. sosyal mesafeyi korumak için. nerede kaldı o sosyal mesafe?

    edit3: getir, migros hemen ve banabi gibi online eve teslimatı olan şirketlerin eve getiren personellerine lütfen elimizden geldiğince destek olalım. 5 tl 10 tl bütçeniz ne ise. onlar hayatlarını riske atıp bize ürün getiriyorlar. ek olarak su siparişleriniz ve yemeksepeti siparişleriniz için.

    edit4: cepte şok uygulaması play store linki
    apple store linki

    edit5: elde taşıma mesafesi 500 mt kadarmış.

    edit6: uygulama hala devam ediyor.
518 entry daha
hesabın var mı? giriş yap