4 entry daha
  • doktorluğunu en iyi şekilde yapan, insana her sorusunun cevabını veren, kafasında soru işareti bırakmayan oldukça iyi bir doktordur.

    burada yazan kişiler bir doktordan ne bekler anlamak çok zor. doktor dediğin zaten samimi olmamalı, bir ağırlığı olmalı, insan doktorundan çekinmeli. yoksa "yauuuu doktor beeeeyyy 2 sigara içivereim nooolcaaaak" gibi taleplerle karşılaşılır. yani düşünün hastanızla samimisiniz ve saçma sapan diyaloglar geçmiyor, düşünebildiniz mi? tabi ki düşünemediniz. doktor dediğin kişi kendi ağırlığını korumak için hastasıyla samimi olmamalı. bir doktoru değerlendirirken, hastasıyla olan ilişkisinin derinliği değil doktorluğu değerlendirilmeli.

    eşim gebelikten önceden beri doktoru sosyal medyadan takip ediyordu, hatta "bu doktora gideceğim" dediğinde ilk başta karşı çıkıp "böyle cıvık doktor mu olur" demiştim. ama gittikten sonra adamın işini ne kadar ciddiyetle yaptığını gördüm ve fazlasıyla saygı duydum. ne kadar saçma da olsa sorularımızın hiçbiri cevapsız kalmadı, herşeyi sabırla açıkladı, hatta pek çok şeyi biz sormadan bile aşama aşama açıkladığı için ve detay vererek anlatarak açıkladığı için birçok soracağımız soruyu biz sormadan yanıtlamış oldu. acil durumda da kendisine erişebiliyorsunuz, kendisi müsait olmazsa diye oluşturulan ve diğer doktorların olduğu bir whatsapp grubu bile verdiler acil durum için, yani gerçekten bir insan bir doktordan daha ne bekler anlamak çok zor. samimiyet laylaylay lomlomlom isteyenlerin bu isteklerini sağlık sektörü dışında tatmin etmesini öneririm.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap