6 entry daha
  • bir ilaca başlamadan önce ilaç hakkında araştırma yapma alışkanlığım sayesinde ilk dozunu uyumadan önce 50 mg olarak aldığım, beni gece boyunca tekrar tekrar uyandırıp televizyonu micro dalga fırına benzetmek misali acayip halüsinojenik deyimler yaşatan ilacın etken maddesi. hele ki bir ara birilerinin bana sarıldığını zannettim. annem olabileceği yönünde kendimi ikna etmeye çalışırken annemin benden 100 lerce km uzakta yaşadığını hatırladım. bu sebeple neler olup bittiğini anlayabilmek adına tam olarak uyanmak istediğim halde zihnimi bir türlü açamadım. fakat aynı zamanda tekrar uyumayı beceremediğim için yataktan kalkıp beni uyutacak başka bir ilaç içmeyi düşünsem de bunu yapmaya takatimin olmadığını anladığım vakit, cinlerin, perilerin beni sardığını düşündüm ve bildiğim bütün duaları okudum. hayatımın enteresan gecelerinden birini yaşattı bana. birlikte veya hemen ardışık kullanılması pek tavsiye edilmeyen maoı tipi antidepresın son dozunu sadece 36 saat önce içmiş olmamın bu halüsinojenik geceyi yaşamama etkisi var mıydı, bunu bilemem tabi.

    'non-approved use' larından birinin erectile dysfucntion olması sebebiyle denemek istediğim ilaç, bilincimi bir türlü açamadığım yarı-uyanıklık nöbetleri boyunca bana ciddi bir sertleşme vermiş olsa da, sertleşme esnasında kılımı kıpırdatacak halimin olmaması durumu çok da cazip yapmıyor doğrusu.

    fakat nihayet 8-10 saatlik bir uykunun ardından tam olarak uyanmayı becerebildikten sonra ilacın beni maoı ye göre daha iyi hissettirdiğini söyleyebilirim.

    halüsinojenik gecelerim devam etmez ve ereksiyon sorunuma da bir parça olsun çözüm olursa, kullanmaya devam etme ihtimalim var gibi görünüyor. fakat 2. dozu da 50 mg olarak almaya sıktıramıyorum ve 15-20 mg civarı küçük bir parça kırmayı planlıyorum (:

    köşesinden kırarak içtiğim bir parçanın ağzımda oluşturduğu his, dişçinin vurduğu morfini anımsattı. anti depresan mı opioid mi bilemedim.

    bir kaç günlük kullanımın ardından şunu söyleyeyim ki, ereksiyona faydası sadece yataktan kalkmaya mecalinizi bırakmadığı zamanda oluyor. uykunuzu açtıktan sonra ereksiyona hiç bir faydası kalmadığı gibi, ssrı zehirleri misali orgasm olmayı zorlaştırarak, orgasm kalitesinin de amına koyuyor.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap