9 entry daha
  • idari işler birimi, çalışanların belirli standartlar çerçevesinde iş yerine gidip gelebilmeleri, konfor alanı içinde çalışabilmeleri, iş yaşamlarının optimum şekilde devam etmelerini sağlayan bir birimdir. yönettikleri birbirinden bağımsız birçok konuları vardır.
    personel servisleri, filo yönetimi, posta kargo haberleşme, temizlik, güvenlik, sarf malzeme alımları, bakım onarım ve ınşaat, taşeron yönetimi, gsm&cep telefonu yönetimi, kira ödemeleri, peyzaj, sözleşmeler ve anlaşmalar, resmi işlemler şeklinde giden birçok sorumlulukları bulunur ve bu işler gece gündüz haftasonu dahil her daim canlıdır.
    maalesef birçok işi aynı anda sınırlı insan ve maddi kaynakla yönetebilmesine rağmen neredeyse hiçbir zaman yeterli kıymeti görmez. bu da şirketin asli işine fayda götürmediğini düşünülmesinden kaynaklıdır. fakat iyi yöneticiler bilir ki şirketlerin kazançları, akıllı stratejilerle birlikte çalışanların motivasyonlarının yüksek olması ile artar. buradaki motivasyon kaynağının bir ayağı da idari işler biriminin performansıdır.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap