10 entry daha
  • yeni mazda 3'ü getirmek yerine hala 2013 yılında üretimine başlanmış olan eski mazda 3'ü satmaya çalışıyor oldukları için olabilir. mazda mx-5'i gayet güzel sattılar. çünkü mükemmel bir otomobil. yeni mazda 3'te öyle bence. belki bir şeyleri değiştirebilir. (uygun fiyatlı, manuel ve donanımsız bir seçenek de sunarlarsa özellikle)

    ancak mazda'nın şöyle bir dezavantajı var: civic ve corolla'nın aksine türkiye'de üretilmiyor. o yüzden bu otomobillerle karşılaştırmamak gerek bence. ayrıca mazda özellikle son zamanlarda biraz daha premium olmaya çalışan bir marka, yani sadece türkiye'de değil dünyanın hiçbir yerinde corolla veya civic alacak bir insana mazda aldıramazsınız. bu o insanların arabadan anlamadığını, sadece ikinci el değerini düşündüğünü de göstermez, bu şekilde suçlamak doğru değil. işini düzgün yapan, fiyatı makul olan, dürüst bir otomobil tercihi yapmanın yanlış bir tarafı yok.

    yani civic ve corolla, insanlar sadece ikinci el değerini düşündüğü için tercih edilmiyor. gayet güzel, işini düzgün yapan otomobiller oldukları için ikinci elde rağbet görüyorlar ve değer kaybetmiyorlar. yanlış bir sebep sonuç ilişkisi kuruyorsunuz.
268 entry daha
hesabın var mı? giriş yap