7 entry daha
  • bu güzellik merkezine kesinlikle gitmeyin.gitmek isteyenleri engelleyin.
    yıllardır çirkeflikleriyle, suratsız calisanlariyla, beni resmen canımdan bezdirdiler. hatırlamıyorum ki bir kez gideyim de sorunsuz işimi halledip çıkayım. bakın bu resmen yılların birikmiş öfkesi. yazacak çok şey var ama en sondan başlayayım.
    epilasyon yaptırmak için bir kaç yıl önce merkeze gittim epilasyon paketi satın aldım. paket epey pahalı ve seans sayısı fazla idi. ( yani kölelik dönemi başladı) kısa bir süre sonra gelin, size special kart (sınırsız üyelik) verelim (satalım) epilasyon hizmetimizden ömür boyu yararlanın dediler. yav ne yapicam ömür boyu epilasyonu dedim. aaa öyle demeyin, vücudun hormon dengesi değişebiliyor, hem sonra hamilelik, doğum sonrasında da yine ihtiyaç duyulabiliyor, alın siz dediler. velhasıl satın aldım. bir kaç gün önce de randevuma gidince sizin sınırsız üyeliğinizi iptal ettik, diyorlar. bunu da orada çalışan birine söylettiriyorlar.
    yav siz şaka mısınız! nasıl yani? yapamazssiniz, müdürünüz nerede onunla görüşeceğim diyorum. bişey değişmez, karar böyle diyor.
    yav siz kafka' nın dava romanının haznedar şubesi karakterleri misiniz? ya diyorum kafanıza göre iptal ederseniz o zaman ben de keyfi bir kararla üyelik süremi uzattım diyeyim, diyorum.bön bön suratıma bakıyorlar. olayın onların şahsıyla ilgili olmadığını, kişisel algilamamalarını söylüyorum. ama sanırsın dinlerine küfretmişim.
    resmen elini veren kolunu kaptırıyor. paramla rezil oluyorum. paketleri sattıktan sonra onlara mecbur olduğumuzu bildikleri için, her türlü pisliği yapıyorlar.
    ama bu kez bu işi böyle ben yaptım oldu diyip kenara cekilemeyecekler! vallahi maliyesinden, sağlık bakanlığına, tüketici hakem heyetinden, mahkemesine ulan herkesi tepenize yiğacagim.
    ( bu arada randevu alamamak, kimseye ulaşamamak, randevu saatinden çok çok sonrasina kadar bekletilmek, arada allayıp pullayıp sattıkları cilt bakım paketinin içinden uyduruktan bambaşka bir cilt bakım işlemi çıkması,suratsız personeli ile muhatap olmak, bir dönem aldığım bir başka paketi yaptiramayacak olmam nedeniyle iade etmek istemem ve verdiğim parayı bana geri ödememek için yaptıkları kurnazliklar, bir dönem kapanması, kimseye ulaşamamam, girdiğim seansları verdiğim ücretleri adam gibi kayıt altına almayıp bana yeniden paket satmaya çalışmaları, gittiğim şubeyi kapatmaları ve benim saçma sapan başka bir şubelerine gitmek zorunda olmam gibi rezaletler de yaşadım.)
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap