3 entry daha
  • sayın yazar pedofili lgbt bilmem ne diyerek içindeki öfkeyi kusmuş ama fragmanı baştan sona izledim herhangi bir belirti görmedim bu konularla ilgili. zor durumlar yaşayan, hayalleri olan üç beş çocukla ilgili bi yapım işte.

    küçücük çocuğun giydiği kıyafeti görünce içindeki pisliği saklayamayan, bedenindeki kan beyninden başka bir yere hücum etmiş potansiyel sapıkların hezeyanına itibar etmeyiniz.

    t:olmayan sapkınlıktır.

    edit: değerli mesajlarıyla bana hakaret yağdıranlara teşekkürler. ülkenin ahlakını bir kez daha korudunuz. bu sapıklığın normalleşmesini istiyormuşum da ben de iğrençmişim de falan da filan.

    kaçırdığınız bir nokta var hepinizin. buradaki asıl iğrençlik sizin küçük çocukları cinsel obje olarak görmeyi normalleştirmeniz. değişmesi gereken sizsiniz. 11 yaşındaki bir çocuk dans kıyafeti giydi diye pedofili çığırtkanlığı yapıyorsanız, pedofili olma ihtimali olan netflixin politikası değil sizsiniz. asıl iğrençlik bu. akıllara böyle şeylerin gelmesi. buna karşı çıkmanız lazım.

    aslında hepimiz aynı şeyi istiyoruz. çocuklarımız, küçüklerimiz zarar görmesin. biz suçlara karşı sesimizi çıkarttıkça siz suçluya değil geri kalan her şeye bağırıyorsunuz.
598 entry daha
hesabın var mı? giriş yap