69 entry daha
  • uzun süredir dinlediğim izledigim gördüğüm ve inandığım en tatlı masal.. mutlaka görülmeli..

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    kitabı okumadna filmi izlemiş olduğumu belirterek başlayayım öncelikle..filmde mekanlardan dekorlara renklere kadar her şey masal.. sizi küçükken uyumadna önce adile teyze yi dinlerken olan hallerinize götürecek kadar masal..

    ayrıca ingiliz havası harika.. neden bilmem ama bana a midsummer night s dream i hatırlattı izlerken film..robert de niro nun ismini shakespeare olması tesadüf değildir belki de..yeri gelmişken michelle pfeiffer ve özellikle robert de niro ya izlerken tekrar tekrar hayranlık duymamak mümkün değil..

    filmde ölü prenslerin diyalogları ile robert de niro tek başına yarmaktadır ayrıca..sırf robert de niro nun o hali için bile görülmeye değer..

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    fazla söze gerek yok..eğer masalları severseniz mutlaka görülmeli derim

    edit : aslında entry i yazma nedenimi söylemeyi unutmuşum dostum lanet olsun ha! filmin sonunda çalan şarkıyı bulana veya getirene yüz bin lira veriyorum

    (bkz: sarki adi soruyorum hemen silecegim)

    sonuç editi : şarkının ismi tatli karınca nın müthiş uğraşları sonucu bulunmuş ve şarkı huşuu içerisinde tekrar dinlenmiştir.. merak edenler için şarkının ismi rule the world, seslendiren take that isimli grup..
218 entry daha
hesabın var mı? giriş yap