• ben çoğu hayvanseverin psikolojik olarak normal olmadığını düşünüyordum zaten bu sabah bir kez daha kanıtlanmış oldu benim için.
    sabah babaannesi oğlumu gezdirmeye çıkarmıştı bebek arabasıyla, sokakta da bir tane köpek var yandaki evin bahçesinde de kadın duruyordu kayınvalidem bu köpek kimin diye sordu, kadın sahipsiz dedi. sonra kayınvalidem de o zaman belediyeyi arayalım alsınlar falan dedi. ardından kadın bir bağrınmaya başladı işte sana ne oluyor sen bak işine gibi bir takım cümleler söylemeye ayrıca karşısına geçip dikleniyor kocası engel olmaya çalışıyor. bende kayınvalidemi çekmeye çalışıyorum tamam gel biz gidelim sen karşılık verme diye.
    bağrışmalardan dolayı oğlum da korktu ağlamaya başladı(6 aylık). kadına diyorum tamam susun bak çocuk da korktu, kadın başladı bana da bağrınmaya al oğlunu git vs. biz de dönmüş gidiyorduk bunu duyunca ben sinir oldum geri döndüm sen ne diyorsun üslubuna dikkat et dedim biraz da ben tartıştım ama gerçekten sinirlerimi bozdu.normalde de çok sakin bir insanımdır sonradan kayınvalidem de diyor niye geri gittin döverdi seni falan. kim kimi döverdi bilemiyorum ama insanın evladı söz konusu oldu mu kaplan da kesiliyorsun yani bana bir şey dese bu kadar sinirlenmezdim belki ama ben çocuğumu kendi evimin önünde de dolaştıramıycak mıyım? senin köpeklerin daha mı kıymetli. eve gelince eşime de anlattık o da annesine diyor dormicuum bir çaktı mı feleğini şaşırırdı ki birkaç sinirli anıma şahit olmuştuswh.

    son olarak biliyorum ki başlığın altına gelip linçleyecek insanlar var hiç umrumda değil bende hayvanları severim ama çevreye rahatsızlık veriyorsa sıkıntı. bu bahsettiğim kişinin bahçesinde 4-5köpek var ve bazen havlamaları yüzünden uyku dahi uyunmuyor. ayrıca en son polis çağrıldı polis geldiği vakit köpeğe tasma takıp biz bakıyoruz dediler madem siz bakıyorsunuz enbaşında niye sahipsiz dediniz ya da sokağa o şekilde bırakıyorsunuz. eğer ki bakamıyorsanız ya sahiplendirin ya da belediye gelip. bir yandaki evde oturan bayan bile çıkıp dedi ben veterinerim ve siz bu köpeğe kötülük yapıyorsunuz dedi onun bile üstüne yürümeye kalktı. bu hayvanseverliğin kaçıncı boyutu yani?

    dipnot: kayınvalidemi de sevmem kavgacı ve ağzından çıkanı kulağı duymayan biri ama bu konuda kesinlikle haklı, oturduğumuz yerde çok fazla başıboş köpek var bir çare bulunması lazım.

    edit1: başlığı yanlış açtığımı kabul ediyorum ama entryde çoğunluk diye belirtmiştim herkesi kapsamıyor elbette ki ve başlık altına girilen entrylere bakarak ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gördüm teşekkürler.
    edit 2: tartışma sırasında ben kayınvalidemi alıp ortamdan uzaklaşıyordum ve en başında iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştım bende destek çıkıp evet hadi hemen belediyeyi arayalım demedim ve oğlumun korktuğunu söylememe rağmen piskopat karı bağrınmaya devam etti.
    edit 3: tabiki çocuğum bana kıymetli çok sayın dangalak arkadaşlar onu ben 9 ay karnımda taşıdım ve uyumayınca geceler boyu ben bekliyorum başında umarım allah size de evlat nasip eder de onun gözündeki korkuyu görünce sakin kalabilirsiniz.
    edit 4: muhtemel sonu kaynanasının dedikodusunu yapmakla geçecek veya annesiyle karısının arasında kalacak olan yazar arkadaşlar düşüncelerini belirtmiş teşekkür ediyorum.
    edit 5: gözü kanayan yazar arkadaşlara acil şifalar diliyorum. evet bağrınmak şive diye bir şey vardır ve edebiyatta bile yeri vardır kaldı ki ben türkçe öğretmeni değilim.
217 entry daha
hesabın var mı? giriş yap