41 entry daha
  • devletin sosyal devlet olma görevini yerine getirememesi nedeniyle, tedavi masrafının bu yardım kampanyalarıyla toplanmak zorunda kalması acı verici ama mecburuz.

    çocukların ve ailelerinin bu veya başka başlıklar altında sorgulandıklarını gördükçe daha da kahroluyorum çünkü sorgulayan gerizekalılar gebelik döneminde yapılan her testin %100 doğru sonuç vermediğini bilmedikleri gibi, ailelerin yasalar önünde 18 yaşına kadar bakmakla yükümlü oldukları çocuklarına acı çekmeden yaşayabilecekleri standartları sağlamakla yükümlü olduğundan da habersizler.

    yardım etmeyeceksiniz tamam, kendinize veya insanlığa bir faydanız olmayacak, o da belli ama bari diyojen'in de dediği gibi gölge etmeyin. sen o çok değer verdiğin ama öbür tarafa götüremeyeceğin paranla uzaya filan mı gidiyorsun ne yapabiliyorsun git onu yap da burada oksijeni boşa harcama, bak o oksijeni senden daha çok hak eden çocuklar, bebekler var.

    biz işimize bakalım, yarın maaşlar yatınca herkesin az çok demeden para göndermesini sağlamak için ne yapabiliriz ona bakalım.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap