1739 entry daha
  • girizgah ve ana fikir: bence aslan gibi bi kadın, hatta gündelik hayattaki olağan kahramanlardan biri olarak görüyorum ben onu... sebebi sonda

    --- detay ve leşşş gibi magazin ---

    bu fıstık (eski manken) bi zamanlar emre aşık diye bir futbolcuyla beraberdi. bi yerde okudum yeni, 7 yıl filan sürmüş hatta. o dönem mankendi kız.

    hatırlayan var mı bilmem (google bile hatırlamıyor) canan kayacı diye bi ablası vardı.
    bu kız böyle ne kadar işinde gücünde, ilişkisinde filan bir kızsa, abla o kadar serseri, alemci, hatta bi iki de uyuşturucu (escort?) operasyonunda mimlemiş bi kızdı diye hatirliyorum.

    bunların maalesef dayakçı, alkolik, berbat bi babaları vardı. galiba bikac sefer elinde içki şişesiyle filan açıklama yapmıştı. neyse...

    şimdi emre de güzel çocuktu, bu da güzel kızdı ama olmadı. bi rivayete göre emre'nin aile istememiş, bi rivayete göre emre kendine layık(!) görmemiş kızı.

    sonrasına dair kısa bi ozet geçicem ve sonucu yazicam.
    kızcağız cayir cayır bi mankenlik kariyeri varken sınava hazırlandı ve gitti yeditepe tarih bölümünü kazandı. reklâmlar defileler vs çalışırken orayı okudu. orayı okurken (bu arada okuyor da yani kız kendini geliştirmek için) tv de tartışma programlarında yorumculuk yaptı, oyunculuk yaptı filan.
    neyse okulunu mokulunu bitirdiği gibi, sessiz sedasız benzer yaşta olduğu daş gibi bir yatırım bankacisiyla evlendi. dubai senin, londra benim yaşıyor uzun yıllardır. 2 de evladı varmış.
    (bunu ingilterede yasayan ve magazine meraklı bir arkadaşımdan es kaza öğrenebildim. çünkü aysun asla turkiyeyle kontak kurmuyor, röportaj vermiyor ve bilinen bir sosyal medya hesabı yok. full izole yaşıyor türkiye den /ki bence en iyisini yapiyor)

    öte yandan emre bey ise kendinden yaklaşık 20 yaş küçük, yağmur diye bi kızla evlenmiş (haberim yoktu) geçenlerde bir magazin sayfasının storysinde gördüm ve ibretle izledim. agzimi kapatamadım hatta. büyük sözüme tövbe, merak eden google a baksın. ama çok fena skandallar var, çok. hayır bana ne yağmur dan emre den, tanımam etmem ama 3 bebeleri var ortada :/

    tabii bi de dağılmış aile kızı diye, dayakçı babanın kızı diye, ablası öyle böyle diye, belki manken diye -bi sekilde- üzülmüş bi aysun kayacı var geçmişte.

    her neyse... alkolik bir babanın ve şaibeli bir annenin, şiddet ve ihmal ortamında büyümüş evlâdı olarak çok çok akıllıca "yönetti" seçimlerini ve şu an görünen o ki mis gibi de bir hayatı var.
    resmen bi noktada "ben bu oyunu bozarim aga" diye kaderin tezgahını devirdi gitti.
    kurbanı değil, efendisi olmayı seçti kendi kaderinin. oturup baştan yazdı onu.

    çok seviniyorum böyle kadınları gördükçe, ve helal olsun diyorum çok kalpten.
    --- spoiler ---
463 entry daha
hesabın var mı? giriş yap