4 entry daha
  • ceylan intercontinental'in bosphorus salonunda ilginç estantanelere neden olmuş yaşlıca bir amcamızdır. güney koreli 3. karısı en az kendisi kadar renksizdir.
    3 gün boyunca günde 10 saat 20 yıldır kitabında ne yazıyorsa onu anlatmıştır. sinan çetin semineri dinlemeye gelmiştir ve çivirmenlerin arkasında halının üstünde yatmak suretiyle uyumuştur.
    ali poyrazoğlu herşeye kafa sallayan ve "yeees you are right" diyen türk gençlerine (beyaz türklere) açık büfe yemek boyunca trip atmıştır.
    wanda adında bir balık filmi gösterilmiş ancak türkçe altyazılı cd bulamadıklarından çevirmenlere çevirtmişler, çevirmenler filmin komik sahnelerinde yarılmış bu yüzden ingilizce bilmeyenler olaylardan bir haber ekrana bakmıştır.
    kahve dışında bir şey içmeyen robert mckee senaryo seks yapmaya benzer diye başladığı konuşmasında yeterince geri dönüş alamadığı için "sanırım türkiye fazla muhafazakar" deyip, bu benzetmesini yarıda kesmiştir.
    iyi kazanan senaryo yazarları ve reklam yazarlarının dolduruğu konferans sanırım sadece reklamcılar için serdar erener'in baskıları ile tekrar yapılacaktır...
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap