7 entry daha
  • kavanozdaki adam'da mı yer alıyordu yoksa buna benzer başka diziler/filmler de mi çekilmişti emin olamıyorum ama kendisininki yerine bir başkasının beyni takılan adam dizinin (ya da filmin) bir bölümünde ellerine bakıyor, kendi heykeltraş ellerini görünce (evet heykeltraştı beyin nakli yapılan adam) "bunlar benim ellerim değil" diye şaşırıyor, bunalıma giriyordu. saçma sapan olduğunu buradan anlamamız gerek, genç yakışıklı bir italyan erkeğine kıçının kılı ağırmış bir dede beynini taksalar da beyin kendi vücudunu hatırlayarak aynaya baksa "bu kaslı kollar, bu baklava karın, hele hele bu.. oh inanamıyorum" falan diye dertlenir mi? en fazla sevinir coşar.

    ayrıca ben mi sallıyorum emin değilim ama nedense inşaat işçisi olan beyin sahibinin cinayete kurban gittiğini hatırlar gibiyim, üstelik olur olmaz kendi ölümünü hatırlar, zınnn zınnn korku müziğiyle izleyiciyi gererdi.

    ya da bu bambaşka bir filmin hikayesiydi ben karıştırıyorum, belki de uyurken bana da aptal sarışın beyni taktılar, hayatımın geri kalanını gerzek olarak sürdüreceğim, bilemiyorum.
117 entry daha
hesabın var mı? giriş yap