1623 entry daha
  • 2015 yılında, bkz: #55885099 şöyle bir mesaj atmıştım kendisine yönelik. her denk geldiğimde sürekli küfür ediyordu, chat'inde de ergen toxicitysi akıyordu;(o aralar ben de hardcore ergendim ancak gelişim psikolojisi bağlamında; hala da ergenim gerçi :d ) bundan dolayı yazmıştım onu. pandemiyle birlikte bir süredir yeniden twitch'de bir şeyler izlemeye başladım; bu sırada türk yayıncıları, ve genel twitch communitiysini de gözlemlemeye başladım elbette.

    gördüklerimden sonra rahatlıkla söyleyebilirim ki bu adam bildiğiniz (bkz: lich king)'tir. gayet ciddi söylüyorum. resmen onbinlerce genç-çocuk beynini, twitch'in o leş, vahşi (yani leş derken gerçekten de leş, berbat bir yayıncı kitlesi var genel manada) ortamından iyi-kötü, bir şekilde uzak tutuyor.

    jahrein giderse o "güruh" ne yapacak bir düşünün: daha fazla saçma sapan gereksiz insan ünlü olacak ve yaptıkları sürekli gözümüze sokulmaya çalışılınacak.

    bu yüzden "ben" derim ki:
    """""

    without its master's command, "the restless z kuşağı" will become an even greater threat to the internet. the control must be maintained. there must always be.... a lich king.

    """"

    anolojiyi düşününce, keşke şu ülkede her yerde jahrein benzeri lich kingler olsa demiyor değilim *
8231 entry daha
hesabın var mı? giriş yap