• ust edit: merak edenler icin; evet, mayis 2022 kampanyalari sonucu ela icin gereken miktarin tamami toplanmistir, yardimlarini ve desteklerini esirgemeyen herkese cok tesekkur ederiz, sizlerin sayesinde ela'nin bir hayati var artik.
    ----------mutlu son----------

    merhaba sevgili sozluk kullanicilari,
    1 ay once sma tip 1 tanisi konulan ela bebegimizin sizlere ihtiyaci var...

    maalesef bildiginiz gibi bu talihsiz hastalik saglik sistemimizi ve de aileleri caresiz birakiyor. tedavi ortalama gelirli bir ailenin karşılayabileceğinin çok ötesinde...

    bu noktada bizlerin birlik olmaya ve de ne kadar duyarli olduklari konusunda en ufak suphe duymadigim sozluk arkadaslarimin ve diger duyarli internet kullanicilarinin yardimina ihtiyacimiz var.

    bu cumartesi sabahi oturdugumuz yerden dunyalar tatlisi bir bebegin hayata tutunmasina yardim edebiliriz, bugun birlik oldugumuzda ne kadar guclu olabilecegimizi gostermemiz gereken gundur,
    daha onceden bunu defalarca basardik; burda ne canlara umut olduk, duyar olusturduk ve bunu yine basarabiliriz.
    en ufak desteginiz bile gunden gune kaslari, bedeni eriyen ela bebegimizi kurtarmaya yardimci olabilir, sizden ricam bugun ela bebek icin bir kahve az icin, bi bira eksik icin, alisveris sitesinde sepete attiginiz o elbiseyi "baska zaman" diye iptal edin, cunku eminim bunlarin hic biri sizleri ela bebegin ufacik gulumsemesinden daha fazla mutlu edemez...
    gelin bugun bir bebegin hayatini kurtaralim. ilerde buyudugunu, parkta kostugunu, oynadigini gordugumuzde kendimizle gurur duyalim.

    ==============================================================

    bebegimizin raporunu gormek icin tiklayabilirsiniz.
    ınstagram : https://www.instagram.com/sma.elabeyazgul/
    bebegimizi daha fazla tanimak ve bagis yapmak icin
    taplink linki: https://taplink.cc/sma.elabeyazgul (gofundme, paypal vs)

    ziraat bankası ela beyazgül

    tr hesabı: tr51 0001 0000 3196 9420 3550 01
    dolar hesabı: tr24 0001 0000 3196 9420 3550 02 (bic kodu tczbtr2a)
    euro hesabı: tr94 0001 0000 3196 9420 3550 03 (bic kodu tczbtr2a)

    aciklama kismina "eskisozluk mg" yazabilirsiniz.

    =========================================================

    bu hastalik konusunda tam bilgisi olmayan arkadaslar icin:

    "6 aylık ve daha küçük bebeklerde belirtileri görülen "tip-1 sma" en ağır seyirli olan türü olarak biliniyor. tip-1'de gebeliğin son dönemlerinde bebek hareketlerinin yavaşlaması gözlenebiliyor. hareket azlığı, baş kontrolünün olmaması ve akciğer kaslarındaki etkinlik kaybı bazinedeniyle yaşanan solunum yolu enfeksiyonları, hastalığın en önemli belirtileri ve sonuçları arasında yer alıyor.
    tip-1 sma, dünyada bebek ölümlerinin başlıca sebebi. bu hastalığı yaşayan bebeklere ortalama iki yıl ömür biçiliyor."

    simdiden bir bebegin hayata tutunmasina maddi, manevi sagladiniz katkilar icin tesekkur ederiz.

    edit1: buraya yazarak veya farkli mecralarda paylasarak manevi anlamda, kampanyaya bagis yaparak maddi anlamda katki saglayan herkese, ayrica instagram sayfalarinda paylasan merve özbey, murat övüç, sefa doğanay gibi unlulere cok tesekkur ederiz, ne kadar cok insana ulasabilirsek umutlarimiz o kadar artar o yuzden, sizlerin lutfen bir sure daha basligi gundemde tutmalari bizim icin cok onemli, bu konuda elinizden geleni yapacaginizdan hic suphem yok, ela bebege umut olan herkese simdiden cok tesekkurler!
88 entry daha
hesabın var mı? giriş yap