373 entry daha
  • sokak hayvanları protestosu değil sokak köpeği protestosu olmalıdır.

    bugün bile kaç kişi sokak köpeği saldırısına uğramış. siz birde bisiklet ve motorla sipariş götürenlere sorun bakalım o sevimli sokak köpekciklerini. sevimli dostlarımız bisiklet görünce sinir küpü oluyor. gece vardiyasına gidiyorsan yandın zaten. çeteleşmiş sevimli dostlarımız seni bir köşede kıstırıveriyor. sabah sporuna koşuya çıkayım desen yine bu sevimli dostlarımız başına bela oluyor.

    ben de çok sokak köpeği saldırısına uğradım ama hep r yaptılar, ısıramadılar, öyle bir bağırıp yeri tekmeliyorum çakmak veya varsa yerde taş falan fırlatıyorum ki bu zamana kadar hepsi r yaptı. sonra ben onları kovaladım. ben kendim için söylemiyorum, çünkü korkmuyorum sokak köpeklerinden. ama sen köpektapar kardeşim, yarın kendini savunamayacak bir yakınından birkaç parça alabilir bu köpekcikler. zaten gelecekse de sizin başınıza gelsin de boş kafanız dank etsin.

    ayrıca kısırlaştırılarak kedilerin de nüfusları sınırlandırılmalı. yazık, ben çöpte sefil halde görünce üzülüyorum onlara. az önce gelirken biri çöp kutusunun tepesinde bekliyor, diğeri altında bekliyor. laf atıyorum hemen miyav miyav dert yanıyorlar. açlar, dertleri var. nüfuslarını bu kadar çoğaltırsak mama yetmez. çöpten beslenip hastalık kapıyorlar, araba altında kalıyor, açlıktan sefil oluyorlar. bu mu hayvan severlik amk? çıkın akşamları bir kontrol edin bakalım kedileri. nasıl haldeler. zaten yaşamaları kısıtlı.

    kedilerden hayati bir zarar gelmez. kedileri idare etmeyi bilmeliyiz.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap