869 entry daha
  • "benim için en önce oyuncular gelir, antrenörler değil. belki işleyen bir sistemde ufak değişiklikler yapmak istersiniz. o zaman bir sonraki sezonda ya da “en uygun” bir zamanda uygun bir oyuncu alabilirsiniz. “en uygun” zamandan kastım bana uyan bir zaman elbette. fakat bence hazırda bulunan oyunculara uyum sağlamak önemli. mesela iki tane iyi golcünüz varsa çift santrforlu bir sistem oynamak daha iyi olabilir."

    galatasaray'da teknik direktör olarak düşünülmesinin altında yatan herhalde bu anlayışı. terim'in ocak temmuz transfer manyaklığı camiayı o kadar yordu ki sadece elindeki malzemeyle en iyisini yapmayı vaadetmek bile bir td adayını diğerlerinden 2-3 adım öne geçirir.

    galatasaray yıllarca terim'in elinde kadro mühendisliği sıfır bir takım kurdu. ancak torrent hoca bu malzemeyle en iyi yemeği yapacak. doğru taktik ve doğru idmanla bu kadro bile -tabii ki şu anda değil sezona sıfırdan başladığında- kalitesiz ligimizde en azından ikinci olabilir. gerisi aksayan parçaların gönderilmesi ve küçük takviyelerle peyderpey olacak.

    çünkü hem terim'in kulübü, hem de onun siyasi versiyonu tayyip'in ülkeyi soktuğu ekonomik batak, bundan fazlasına izin vermiyor.
2797 entry daha
hesabın var mı? giriş yap