43 entry daha
  • yeşilçam filmlerini seven biri olarak beğendiğim film.. oyunculuk falan da aramadım.. ulan hangi yeşilçam filminde rol kesebilen vardı ki zaten.. =) (buraya gelip büyük üstadları yeşillendirmeyin aq) yeşilçam remake film olmuş işte.. holiwud bir filmi 3. kez remake ederken iyi aq =))

    oyunculardan bir çiçek taksi çaycısını (baya yaşlanmış yaw) bir de diriliş ertuğrulu tanıdım gerisi yok bende.

    ulan bir müzik aletli filmde de o oyuncular müzik aletini az kullanmayı bilsin amk..

    keman çalarken yay kıllarına ayrılır mesela.. virtüöz çalarken yay kıl kıl kopar ve konserin sonunda o kıllar yayın ucunda sallanır..

    bunların provada bizim esas oğlanın yayında bir çizik bile yokken alman virtüözün kemanı kıllarına ayrılmışş hareketlerden gerçekten çaldığını da anlayabilirsiniz zira film boyunca müziğe uyan tek keman hareketi onda vardı.. belli ki keman bilgisi olan biri belki ünlüdür ne bileyim ben bir lindsey stirling bacımızı tanıyorum.. kızımız da onu taklit ediyor filmde sanırım kıpır kıpır aq.

    neyse izleyecek bir şeyler arıyorsanız bir bakın.. diriliş ertuğrula kılsınız diye ön yargılı, peşin hükümlü olmayın aq.

    sonuçta konu bin kere işlense de hala işlenen bir konu.. olm 100 yıldır film sektörü binlerce yıldır tiyatro sektörü var kaç çeşit denenmemiş hikaye yazılabilir ki amk?
164 entry daha
hesabın var mı? giriş yap