9 entry daha
  • satış noktasında harika ürünlerin satıldığı fakülte.

    favorilerimden bahsedecek olursak:
    - yağda kuru domates. bunu bütün de doğranmış da satıyorlar ancak dikkat edilmesi gereken yağda olduğu kısmı. doğranmış olan daha pratik olsa da ben dolapta her ikisinden de bulunduruyorum. doğranmamış olanın beyaz teneke peynir ile uyumu gerçekten muazzam.. doğranmış olan zaten her öğüne, her şeye yakışıyor. aniden gelen misafire rakı mezesi diye dümdüz de çıkarabilirsiniz, şarap yanına dipsos gibi de kullanabilirsiniz..

    - acılı kuru domates ezmesi. gün kurtarıcı ayağınıza geldi. her türlü kahvaltı, öğle, akşam yemeği yanına, öğün aralarına, rahatlıkla eşlik edebilir. 5 dakikada sürülür, kolayca servis edilir.

    - yoğurt. üstteki iki ürüne nazaran ulaşılması zor olan probiyotik deposu. sabah açılışa da gitseniz "kalmadı" cevabı alabilirsiniz. yine de ısrarla isteyiniz. tadı ekşi ve tuzlu sevenlere çok uygun değil, onları tire yoğurt tüketmeye davet ediyorum.

    - kefir. yoğurt ile benzer ulaşılmazlığa sahip. olur da yakalarsanız büyük yerine küçük boyları tercih etmenizi öneririm. arada çok ciddi bir tat farkı var. büyük olan baya bi ekşimsi, küçükler daha yoğurt gibi.

    diğer her türlü sebze, meyve, bitkisel yağlar, maya çeşitleri ve mevsime göre dondurma için korkmadan gidebilirsiniz. henüz kötü bir ürüne rastlamadım. bi ara yumurta ve küçük ekmekler de vardı ancak hala mevcut mu emin değilim.

    edit: çalışma saatlerini sormuşsunuz haklı olarak, ama hiç belli olmuyor.. genelde 3'ten sonra kapalılar, gittiğiniz gün bir sonraki günün garanti saatini sorabilirsiniz. belki doğru bilgi verebilirler.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap