5 entry daha
  • bedavaya araba alcak, suv olmamış diye üzüldük çok şükür.

    bu yasayı kullananların %99'u suistimal ediyor. engelli, bakıma muhtaç akrabası üzerinden arabayı yarı fiyatına alıp kendi biniyor.

    aracın içinde raporu olan o vatandaş yok ise ağır cezalar gelmeli, sıktı bu suistimal. buna okeyse insanlar 1 milyon olsun limit umrumda olmaz. o raporlu kişi trafikte o araçta olacak, evet bu şart geliyorsa 2 milyon da olsun. ama yok hepiniz ayda yılda bir binecek kişi üzerinden kendinize araç cukkalama derdindesiniz.

    bakar mısın isyanına suv alınmıyormuş, yasanın amacı o yakınını hastaneye rahat getirip götürmen, ucuza araba almanızı sağlıyor beyfendi suv alamıyorum diyor... sadece gerçekten bu olayı amacıyla kullanan kesim %1'dir, onlar da mesaja tutmasın çevremde tam 4 kişi var iş yerinden dedesi üzerinden almış, amcasının üzerinden almış kendileri günlük kullanıyor. olur da acil bir durum evden alıp hastaneye götürecek yılda bir kez.

    asalak sürüsü sizi, evet öğrenim kredisi de bir kredidir ödeyeceksiniz. ben demedim 500 bininci olup yarak kürek okulda okuyup işsiz kalacağını bile bile kaydol üstüne kredi çek diye.
122 entry daha
hesabın var mı? giriş yap