126 entry daha
  • yüzde bi milyon doğru tespit. burada bile makyaj estetik diye çirkeflik etmişsiniz. sadece tipiniz değil huyunuz da çirkin. siz de suratınızı kamufle etmek için kirli sakal bırakıyorsunuz. kadınlar yataktan kalktıkları halleriyle gelecekse siz de sakalınızı kesip gelin de yüz yüze konuşalım.

    kadınlar kişisel bakım ve giyim kuşam konusunda erkeklerden daha özenli ama mesele bu değil. yakışıklı erkek olmak güzel kadın olmaktan daha zor. yakışıklı erkeğin çene kemiği belirgin, burnu küçük ve düzgün, yüzü simetrik olmalıdır. biri olmazsa mehhh olur. kadın yüzü daha çok hata kaldırır. mesela çene hattı keskin olmasa bile elmacık kemikleri çıkık olsun, burnu güzel olmasa bile gözleri iri ve güzel olsun o kadın güzel kadın sayılır. kadını kurtarabilecek daha fazla özellik var. erkekler için standartlar sınırlı. bir de boyun da uzun olması lazım ek olarak. postürü ve yüzü düzgün olsa da 1,70 bir erkeği yakışıklı bulan az olur.

    türklerde güzel burun, keskin çene hattı, orantılı yüz zaten zor çıkıyor. kalın derili, yuvarlak hatlı, toparlak suratlı bir milletiz genel olarak. ondan yakışıklı erkek popülasyonu on binde beş falan. ben de toplu taşımada, sokakta, mekanlarda insanları inceliyorum; yüzde beş de olsa çok güzel kızlar var ama yakışıklı erkek halley kuyruklu yıldızı gibi bir şey. üstelik en üst tabakada olduğu gibi ortalamada da fark var. özellikle yeni nesilde instagram'ın da etkisiyle kızlar giyinmeyi makyajı biliyorlar, güzel olmayan bile seksi görünüyor. erkeklerse sürünüyor maalesef. lüks semtlere gittikçe fark daha da açılıyor. estetik makyaj diye kadınlara bok atacağınıza bu konuya biraz eğilin derim. erkek doğdunuz diye sığır gibi yaşamak zorunda değilsiniz.
844 entry daha
hesabın var mı? giriş yap