6 entry daha
  • öncelikle bu entryi yazma sebebim, bu adamın nikinin altında bir entrylik alan parsellemek, henüz nicki altında çok entry yokken ileride “ohoo ben çok daha önceleri keşfetmiştim bu adamı” demek için. buraya yakışacak bişeler yazmak için de uğraştım biraz, bu adam hakkında entrylerinden okuduğum kadarıyla edindiğim fikirleri yazıya dökebilmek için, lakin yazma konusunda pek başarılı değilim ama dedim ya maksat alan parsellemek.

    benim gibi vakit namazı kılmayan, yılda birkaç kez cuma namazına iki kez de bayram namazına giden, arada içki içen ama kendini müslüman olarak tanımlayan birisini emin adımlarla ateizme doğru sürüklemektedir kendisi, teprik ediyorum. şaka bir yana tanrı, din, inanç ile ilgili entryleri insanın beynini kemirmekte, sorgulatmaktadır her şeyi. şimdilik ateizm olmasa da deizme epey yaklaştırmıştır beni.

    #11826978 nolu entrysini “karamsarlığa iten ise, sorunun kısa sürede çözümü olmayışı ve yapacağınız tek şeyin ''ulan bari okuyan olsun da bir kişi kazandıralım critical thinking camiasına'' duası eşliğinde ekşi sözlüğe yazı yazmak olduğu gerçeğidir.” cümlesiyle; hayvan uzun şu enrtysini de (bkz: #11472068) “sonuna kadar okuyacak manyak biri çıkması ihtimali çok düşük, ama olur da çıkarsa bir tane, her türlü eleştiriye açık olduğumu belirtmek isterim.” diye bitirmektedir. bu entryi yazmamın diğer sebebi de işte böyle kendi doğrusunu yazan, bunu mantıklı gerekçelerle savunan, okuyan birileri çıksın da deyip bir katkıda bulunmaya çalışan ve her türlü eleştiriye de açık olduğunu belirten güzel insanların yazılarını okumaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek, ayrıca bu uzun entryleri okuyan bir manyak daha olduğunu bildirmektir.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap